Okropne Miejsce
Jako kulinarni dewianci, Ja i moja dziewczyna postanowilismy sprobowac "tajskiego" jedzenia,ktore serwuja u nas w Gdyni. Staramy sie poznawac nowe miejsce a jezeli widzimy cos co nosi w sobie nazwe "tajskie" zawsze staramy sie to zbadac. Tym razem bylo gorzej niz zle. Zaczne od tego, ze nasze zamowienie przyjechalo w siatce, która byla wypelniona cała sosem, wszystkie pudelka z jedzeniem byly tluste i brudne od wylewajacej sie zawartosci ( jak dla mnie masakra). Abstrahujac od ceny, która notabene jest bardzo nisko i powinna choc w 20 % odzwierciedlac tajskiej jedzenie to co oni tam serwuja to totalne dno.
Kurczak na slodko w chili przytlumiony slodkim sosem ala ten, który mozemy dostac w sklepie za 4 zl w sloiku(kpina). Zielona i czerwona pasta curry to zart. Porcje skromone, dziwne dopłaty za zamienienie składniku. Własciciel bez watpienia i nie ma pojecia o takich przyprawach jak galangal czy kardamon ( o wszystkich daniach które jedlismy nie bede pisał bo szkoda słow) Nigdy ale to nigdy wiecej. Wszystkim którzy nie sa zdesperowani NIE POLECAM
Kurczak na slodko w chili przytlumiony slodkim sosem ala ten, który mozemy dostac w sklepie za 4 zl w sloiku(kpina). Zielona i czerwona pasta curry to zart. Porcje skromone, dziwne dopłaty za zamienienie składniku. Własciciel bez watpienia i nie ma pojecia o takich przyprawach jak galangal czy kardamon ( o wszystkich daniach które jedlismy nie bede pisał bo szkoda słow) Nigdy ale to nigdy wiecej. Wszystkim którzy nie sa zdesperowani NIE POLECAM