Okropność!!!!!!!!!!

NIGDY w życiu się tak nie zawiodłam na 'restauracji'! Kelnerki faktycznie miłe jednak chyba nie do końca wiedzą co się dzieje na kuchni, a nazywanie 'kucharzem' kogoś kto robi tam jedzenie (bo nie gotuje) to szczyt! Jedzenie bardzo niesmaczne, naleśnik przypalony, farszu prawie zero, otrzymaliśmy inny 'sos' (jakiś glutowaty budyń lub kisiel) a nie waniliowy o czym nikt nas nie poinformował, czuć że wszystko chemiczne, z torebek bądz słoików. Naprawdę BAAAARDZO NIE POLECAM! W życiu za taką cene nie podano mi czegoś tak nie smacznego a przecież tyle mamy znakomitych naleśnikarni w trójmieście! Już lepiej zostać w domu i zjeść kanapkę!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Okropność!!!!!!!!!!

zgadzam się, kucharz to to na pewno nie jest, nie wiem czy to kwestia że nie stać ich na pensję dla prawdziwego kucharza czy o co chodzi ale jak zaraz nie zmienią pracownika z kuchni na fachowca to splajtują z hukiem.
Pizza nawet nie przypomina pizzy ani smakiem ani wagą ani zapachem. Surowe ciasto ciężkie jak guma, grube ale nie puszyste tylko zbite jak klucha, zaparzone a nie wypieczone. Totalna pomyłka. Właściciele chruśniaka idźcie do prawdziwej pizzerii (np ristorante da mario na ul. Bohaterów Getta Warszawskiego) i zobaczcie jak wygląda i smakuje prawdziwa pizza a potem dopilnujcie, żeby osoba którą zatrudniacie robiła takie samo cieniusieńkie lekkie idealne ciasto bo dobre ciasto to podstawa i obroni się nawet ze średniej jakości składnikami. A jak nie chcecie cienkiego ciasta robić tylko grube to ok idźcie nawet do pizza hut i zobaczcie jak grube ciasto może być lekkie, puszyste w środku i chrupkie na zewnątrz. Ja wiem, że ceny wasze są niższe niż w pizzeriach na poziomie ale stolca to nikt nawet za darmo nie zje, nie tędy droga. Zacznijcie od jakości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0