POLECAM (1) Nie rozumiem skad tyle negatywnych opinii, niektórzy chyba za dużo naoglądali... Halina Odradzam (1) Jedzenie paskudnne, filet z kurczaka słony jak nie wiem co. Ryż twardy,... mactez Nie polecam (1) Szkoda że nie sprawdziłem najpierw opinii zanim się tam zjawiłem. Podane... Jac
koszmar na talerzu (1) nalesnik staropolski-kurczak z curry(o ktorym nie wspomniano w menu ani w... Kinga Żenada!!! (1) Poniżej krytyki, począwszy od wystroju na paskudnym jedzeniu kończąc, pojęcia... Przemek Żałosne miejsce (1) Zapłaciliśmy z narzeczonym około 45 zł za dwa rzekomo meksykańskie naleśniki... Zosia brak slow - poniżej DNA ! (1) Wystroj - koszmar... na stole dywan z ikei. jedzenie okropne... zamówiłem... zszokowany klient obrzydliwe jedzenie!!!! (2) sałatka nie zgodna z opisem brak polowy składników!!!!! pierogi jakaś... zniesmaczona Malinowy Chrusniak z burakiem i słomą w tle (1) Pełne piętro ludzi - w lokalu dwie osoby, zamiast sprawdzić opinie,... Ja przygoda życia (1) Poszliśmy dziś po treningu z chłopakiem coś przekąsić. Trafiło o zgrozo na... kasia !!! (1) Wybraliśmy się dziś z narzeczonym na pizzę. Wybraliśmy Malinowy Chruśniak ze... Aneta tragedia (2) Jeżeli ktoś chce zjeść stuletnie mięso w grubym cieście który kuchaż nazywa... agnieszka Tragedia. (1) Pizza podana w głębokim talerzu, nie dało się jej wygodnie pokroić, cały... m Brak słów... (1) Nigdy w życiu nie jadłam w żadnej knajpie czegoś tak okropnego. Wszystko za... len kolacja na16 osób (2) W sobotę odbyła się impreza motoryzacyjna w Galerii Przymorze. Zamówiłam... Classic Moto Story W domu lepiej gotuje (1) Zazwyczaj do restauracji chozi się po to aby zjeść inaczej niż w domu. Co... klientka Jedna wielka porażka. (1) Byłam dziś z chłopakiem w malinowym chruśniaku, oczywiście usiedliśmy... pieczarka Szkoda pieniędzy, czasu i zdrowia! ZAMKNĄĆ TEN LOKAL -DNO!!! (1) Witam, dziś wraz z rodziną wybraliśmy się niestety do tego lokalu na obiad:/.... Megi Byłam wczoraj na pizzy (1) Zamówiłam z siostrą pizzę,która była polecana przez kelnerkę,która chodziła... goc Malinowa Tragedia (1) Skusiło nas to że jeszcze nigdy tam nie jedliśmy i pan zachwalał że wszystkie... załamany