oj, mogłoby być lepiej (1) Skorzystałam z dostawy na telefon. Dostawa była punktualna i za to plus dla... Mysza Ja byłam zadowolona (1) nie wiem skąd tyle negatywnych opinii. Odwiedziłam ostatnio naleśnikarnię... Ela Jedzenie dobre, obsługa dno (1) Zamawiałem na telefon. Czekałem 3 godziny (bo to, bo tamto, milion wyjaśnień... Janek
odradzam (1) Drugi raz korzystam z usług smoka i muszę przyznać, że dziś przeszli sami... Marcin aaaa - opinia (1) Jedzenie smaczne, ale obsługa TRA-GE-DIA, 5 razy pod rząd lokal "dał ciała".... aaaa Tragedia. (1) Wczoraj wybrałam się ze znajomymi na naleśniki, tak niegdyś polecane przez... em Nie zachwyca (1) Wykonałam zamówienie telefoniczne na naleśnika. Poinformowano mnie, że czas... Agnieszka I Like it !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Byłam ostAtnio w tym miejscu i nie żałuje ! Bardzo miło zaskoczyła mnie... Kama Rozczarowanie (1) Sos indyjski nie był jadalny, ciasto naleśnikowe tragiczne. Skąd pomysł... Lida Zniechęciłam się (1) Lubiłam od czasu do czasu zjeść w tej naleśnikarni, nigdy nie było zupełnie... Marta Zarombiste!!! (4) Witam. Własnie nie dawno wrucilismy z rodzinka do domu po pyszynym jedzonku... Olek Pyszne naleśniki (1) Polecam. Ogromne i pełne farszu naleśniki zaspokoiły głód nawet takiego... Magda Pizza surowa!!! (1) Po zjedzeniu dwóch kawałków rozchorowałem się. Zjadłem szybko bo byłem bardzo... Zdegustowany Jedzenie super, ale obsługa koszmarna. (1) Jedzonko całkiem smaczne, natomiast obsługa powinna być natychmiast... Kasia Rewelacyjna Pizza (1) Pizza jest rewelacyjna, jesli na zmianie jest taki "grubszy" kucharz, to robi... Tomek M KPINA (1) Dziś o 20:35 zamówiłam pizzę. Jest 22:25 pizzy ani widu ani słychu. Po... Klientka Polecam wszystki Nalesniki Jak SMok (2) Miła atmosfera w galerii handlowej... wiadomo trudno o taką w miejscu mało... ArnoldBas bardzo zadowolona (2) jedzenie pyszne,dostarczone w określonym czasie,obsługa miła, nie ma się do... Elzbieta Zakaz palenia? (2) Koleś w długich włosach pali przy klientach, myślałam że zwymiotuje to co... zdegustowana Zamowienie na telefon (3) 06.12.2012 godz 19.16 zlozylem zamowienie na Nalesnika oraz pizze. Dostajac... jarbi