NIE POLECAM !!! (1) Dostałem kebab, którego się dało jeść. Bez smaku, stary, odgrzewany... Rafał Goraco polecam !!!!!!!!!!!! (2) Dziwie sie niektórym opiniom jak je czytam! Korzystam dość często z tej... Renia ?? (2) A więc zacznę od tego że 2 tygodnie temu nie pamiętam właśnie czy było to w... Dominik
Yaro - opinia (1) Słaba obsługa. Porcje smiesznie małe, a przez to ceny z 2-3x za wysokie.... Yaro Proszę was przeczytajcie , to ważne (1) Pracowałem w tej "restauracji" jakiś czas , pozwolę sobie ujawnić kilka... abc Łał :) (1) Dawno nie jadłam tak świetnej pizzy. Co mnie szczególnie zaskoczyło, to ilość... Kamila PRO obsługa! (2) Zacznę od jedzonka: naleśniki dobre jednak nie na "obiad" farsz świeży i... PP Jedna z lepszych pizzeri (1) Pyszna pizza w znakomitej cenie( zwłaszcza z 20% zniżką). Sympatyczna obsługa... Lesław Zamówienie na telefon! (1) Dzisiaj zamówiłem dwie pizze do domu. Kiedy dzwoniłem czułem się nie chcianym... Janusz spalona pizza (1) Wiec powiem tak w lokalu jest ok zawsze mi sie podobało bylem tam zawsze na... Mirek hmm (1) powiem tak, ogolnie lokal jest si, jeszcze nigdy nie mialem zadnych zarzutow... Robert bardzo smaczne i stosunkowo tanie jedzenie (1) przyjechaliśmy na wakacje z południa Polski, a że uwielbiamy naleśniki... daniel nigdy więcej (1) Ostatnio pojechałam z dzieckiem po naleśnika i po pizze niestety to co... kasjan76@wp.pl nie do końca OK :/ (2) jedzonko mają pyszne, duże porcje i niskie ceny, jednak parę razy się... Mimi john - opinia (1) Zamówiłem 2 kebaby z fetą osoba przyjmująca zamówienie zrobiła to błędnie i... john Wszystko OK, bardzo polecam. (1) Polecam szczególnie przemiłego i wielce pomocnego Pana Mateusza. Wzorowa... Klient Dobrze Się Zaczeło I Skączyło (1) Jak Dla Mnie Pizzeria Jest Super. Zawsze Czekamy Około 20min. Obsługa... Onnin Warto pojsc i spróbowac:) (1) Bardzo sympatyczny lokal, obsługa również. Pyszna pizza i nalesniki. Gorąco... Monika zajebiste jedzenie i obsługa nie naganna (2) jedzenie super obsługa też ale najlepszą pizze robi ten grubszy i przyłysawy... sebjac jedno ale... (1) wszystko by grało...bo ceny są niskie, jedzonko smaczne jednak Panie przy... Aga