........... (1) Zamówiłem pizze, czas oczekiwania to 1h40min w międzyczasie dzwoniłem upewnić... M Smacznie i tanio (1) Byłam z rodzicami na naleśnikach w restauracji Naleśniki jak Smok i były... agata zależy jak leży (2) czytając poprzedni komentarz - fakt faktem również czekałam 2 h na pizzę o... kaszka
Szpinak, kiełki i surówki gratis witajcie bracia WEGETARIANIE (2) Nareszcie jest wspaniała propozycja dla NAS WEGETARIAN , mnóstwo naleśników... jolka Pierwszy i ostatni raz (1) Zamawialismy tam pizze pierwszy i ostatni raz. Czekalismy 2h! bez uprzedniego... Zniesmaczona smieszni sa wlascicielei beznadziejna obsluga (2) Za kazdym razem jak ktos powie jak jest naprawde, czyli np dzisiaj mi sie... mlody PYSZNOŚCI I ŚWIEŻOŚCI... MNIAM MNIAM (1) Byliśmy niedawno w Nalesnikach jak Smok w Galerii Przymorze, polecali nam... ADRIANA Kiepska obsługa (1) Zamówilem zestaw pizza+ frytki. Na pizze czekałem 35 min. To jeszce... Mr.B SZYBKO, DUŻO I MEGA SMACZNIE (1) To chyba jeden z niewielu lokali gdzie obsługa jest przemiła i bardzo szybko... kasia Mega :D (1) Przybyłem, spożyłem, oceniłem. Dla mnie rewelka. Z racji,że jestem... Kazik PORASZKA (1) Otóż tak zacznijmy od obsługi : strasznie zamotana nie ma nikogo kto mógłby... Magda Niegrzeczna obsługa, zimne jedzenie (1) Pomijam liczony w godzinach czas oczekiwania na dostawę, ale obsługa na... ZD Smacznie i Sportowo (1) Byłem dzisiaj w smoku i mogę polecić to miejsce każdemu. Zamówiłem tą ich... Jan Pod wrażeniem (1) Nie rozumiem negatywnych opinii o tej naleśnikarni, sama byłam tam dwa dni... Mucha Dobrze się zapowiadało (1) Uwielbiam naleśniki. I gdy zobaczyłam ta retauracyjke ucieszyłam sie jak małe... zakochana Miełe zaskoczenie :) (1) Mimo negatywnych opinii których się naczytałem na portalu, postanowiłem... Bartolini Bartłomiej kiepsko (1) Na naleśniki czekałam pół godziny. W dodatku dostałąm zupełnie inne niż... Asia Coś dla studenta :D (1) Wpadam zawsze do smoka z dziewczyną po godzinie 20:00 i są wtedy szalone... Łukasz N. Okropnoś! (1) Czekałam na dostawe prawie godzine i czterdziesci min, zamiast nalesnika z... innabajka NIE POLECAM, choć mogło być tak fajnie... (1) Miejsce do zabawy dla dziecka, ładny, przyciągający wystrój i ogromny wybór... Paweł