zdecydowanie polecam (1) Trafilismy do owej restauracji . obsłużył nas sam szef. Trzeba przyznać, że... klient Fajny wystrój ale jedzenie rozczarowuje (1) Niedzielny wypad na miasto na obiad zakończył się niesmakiem w cenie 75zł.... Agnieszka Nie polecam nikomu!!! (1) Pizza cienka jak chips sucha i spalona.Ser na pizzy pieczarki jak i szynka... malak
Nie polecam (1) W sobotę wybrałam się na zakupy i postanowiłam zjeść obiad. Nie chciałam... Katarzyna Najgorsza restauracja w jakiej bylem! (1) Jedzenie okropne, schab ze sliwką- sliwki zimne, twarde, schab twardy nie... miki polecam (1) Bylem desy krotnie i sądząc po innych opiniach dobrze trafiłem Świetne... Robert MA SA KRA !!! (1) Od dluzszego czasu chcialam sie tam wybrać ze względu na charakter tej... Zniesmaczona Sama sol (1) Obsługa miła, wystrój ciekawy i zapewniający kameralną atmosferę. Jednak... lubie slony popcorn ale nie mies Tragedia. (1) tragedia, kelnerki nie znaja menu. Co chwilę czegoś brakuje i zmieniają... Oliwia PIZZA NA TELEFON SMACZNIE I TANIO (2) ostatnio zamówilśmy na domówkę 2 duże pizze z kurczakiem i żurawiną oraz z... Veronika Okropność!!!!!!!!!! (2) NIGDY w życiu się tak nie zawiodłam na 'restauracji'! Kelnerki faktycznie... luka przykro mi bardzo ale jedzenie u was to nie jedzenie - to koszmar ! (1) Nie chciałam pisać tej opinii ale ponieważ obsługa nie poczuła się... jednorazowa klientka Tragedia !!!! (1) Pojechaliśmy z mężem na zakupy.W trakcie zakupów zgłodnieliśmy,nigdy nie... Magda jedna wielka pomyłka (2) Wybraliśmy się dzisiaj całą rodziną do restauracji. Zamówiliśmy po kilka dań... Kamila Masakra, pierwszy i ostatni raz (2) Wybraliśmy się z żoną na obiad po ciężkim dniu. Powiem tak oczekiwanie na... rafał odradzam wybór tej pożal się Boże restauracji (1) Wczoraj wybrałam się z koleżanką na obiad, pomijam fakt iz czekałysmy bardzo... niezadowolona Pomyłka przez wielkie P (1) Knajpa "Malinowy Chruśniak" w Galerii Przymorze to kompletne nieporozumienie:... Blee naleśniki ze szpinakiem (1) W życiu nie jadłam czegoś tak okropnego!!! Bez smaku, naleśnik od środka... Beata Niestety nie polecam (1) Takie lokale powinny czym prędzej przestać istnieć. Co z tego, że danie... Mariusz bardzo pozytywnie (1) Juz wiele razy zamawialiśmy jedzenie z "Naleśników" i byliśmy też nieraz w... Głodomorka