Okularki dla dziewczynki

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam, Czy ma ktoś może do sprzedania tanio okularki dla dziewczynki na ok 4-5 lat. Chiałabym kupić używane, bo wiem że dzieci szybko wyrastają i może komuś są juz nie potrzebne, a ceny u optyka mnie przerżają ;) aniag2@poczta.onet.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Okularki dla dziewczynki

up...

a może...

chodzi Ci o same oprawki ?? wiem , ze w Alfa Centrum u optyka na parterze (Vision Express??) można zrobić okularki dla dziecka za 1 zł ale musiałabyś dokladnie dopytac co i jak , może zadzwonisz tam...

Ja czegos nie rozumiem jak uzywane okurlary?????
Chyba lepiej zainwestowac i kupic nowe wkobcu to dla dobra oczu twojego dziecka

Z tego co się orientuję to dobre okulary dobierane są do rozstawu oczu dziecka i do ogólnego kształtu twarzy. Także to nie jest uważam dobry pomysł na zakup oprawek używanych, bo o całych okularach już nie wspomnę. Ja bym nie oszczędzała na zdrowiu dziecka, bo to jak zadbasz o oczy dziecka na samym początku przełoży się na całe życie.

a ja polece ci optyka w cerfurze "PUNKT WIDZENIA" MAJA TAM TANIE I ŁADNE OPRAWKI sama sie tam zaopatruje dla swojego dziecka

Chodzi o same oprawki, wiadomo że reszta należy już do optyka (szkła, dopasowanie nosków). Więc jaki wpływ mają używane oprawki na wzrok dziecka ??!!

Ja mam oprawki po mojej córeczce- uzywane ok 6 mcy , nie porysowane w kolorze ciemny bordo.
tel 501436616 Oliwa.

http://www.twojeokulary.pl/index.php?go=oprinfo&kat=3&path=2&idprod=130

wydaje mi się ze tej firmy i taki model, ale jak bedziesz zainteresowana to daj znac - sprawdzę w domu

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...