EwelinaSz - ocena (1) To moja kolejna kontrolna wizyta w Klinice. W lutym zdecydowałam się na... EwelinaSz Anna - ocena (1) Zabieg miałam wykonany w maju tego roku po 10-ciu latach namysłu:), całe... Anna Agnieszka Ranachowska - ocena (1) W Klinice Blikpol pacjent jest otoczony atmosferą serdeczności i troski.... Agnieszka Ranachowska
Roksana B. - ocena (1) To już 7 miesięcy po zabiegu. Widzę znacznie lepiej. Polecam wszystkim :) Roksana B. Michał - ocena (1) Ogromny wybór opraw . Michał Anna - ocena (1) Gorąco polecam usługi kliniki. Miałam wykonany zabieg na początku tego roku i... Anna Grendel - ocena (1) Rejestracja bardzo nieprzyjazna dla pacjenta. Grendel Joanna - ocena (1) Serdecznie polecam Blikpol. Wszystko zostało dokładnie wytłumaczone, sam... Joanna Jakub Kowalczyk - ocena (1) Bardzo polecam. Korektę miałem wykonaną rok temu. Żadnych komplikacji. Sam... Jakub Kowalczyk Jolanta Milewska - ocena (1) Okulistka pomagająca bardzo cierpliwie i profesjonalnie w przypadkach... Jolanta Milewska ja - ocena (2) Szczerze nie polecam tego salonu. Dopóki jesteś klientem prywatnym - będą... ja małgorzata prusinowska - ocena (1) jestem pod wrażeniem jak zostałam szybko zdiagnozowana. szybko udzielono mi... małgorzata prusinowska Marta - ocena (1) Bardzo miła obsługa, panie rejestratorki uprzejme uśmiechnięte, pomocne. Dr... Marta Mariusz M. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z efektu laserowej korekcji. Zrobiłem sobie prezent... Mariusz M. Piotr - ocena (1) Profesjonalizm na jaki wszyscy zasługujemy. Najlepszy salon w Polsce Piotr Ewa - ocena (1) Najlepszy salon optyczny na świecie! Profesjonalni, życzliwi, uważni... Ewa Danuta - ocena (1) Najwyższe słowa uznania za fachowość, profesjonalizm i uprzejmość . Danuta Danusia - ocena (1) Najwyższe słowa uznania, za fachowość, uważność i uprzejmość. Danusia Grażyna - ocena (1) Pani Doktor Dorota Raczyńska jest lekarzem z ogromną empatią, wiedzą i... Grażyna Agnieszka - opinia (1) Zabieg laserowej korekcji wzroku miałam wykonywany w marcu 2023. personel... Agnieszka