Karolina s - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, niezwykle miła atmosfera i profesjonalne podejście... Karolina s Magda Klejna - ocena (1) Bardzo polecam laserową korekcję wzroku w Blikpol w Sopocie. Zabieg miałam... Magda Klejna Bartłomiej Marzjan - ocena (1) Jestem niezwykle zadowolony z usług świadczonych przez firmę Blikpol. Od... Bartłomiej Marzjan
Julia Linowska - ocena (1) Fantastyczna obsługa, profesjonalizm w pełnej krasie Julia Linowska Agnieszka Hać - ocena (1) Pozbycie się okularów pierwszy raz od dzieciństwa jest dla mnie bardzo dużym... Agnieszka Hać Mateusz W. - ocena (1) Po 6 miesiącach od zabiegu mogę szczerze polecić zabieg korekcji laserowej w... Mateusz W. Dorota Sygiet - ocena (1) W klinice Blikpol mialam wykonywana plastyke powieki gornej i dolnej. Doktor... Dorota Sygiet Dorota Sygiet - ocena (1) W klinice Blikpol mialam robiona plastyke powieki gornej i dolnej. Pani... Dorota Sygiet Daria Protsyk - ocena (1) Sam zabieg jest bezbolesny . Miałam wadę wzroku -4,5 i -4,75 na dodatek mam... Daria Protsyk Iza - ocena (1) Laserową korekcję wzroku miałam 9 października 2024 roku. Jestem bardzo... Iza Ania - ocena (1) Jestem niezwykle zadowolona z usług tego salonu optycznego. Od momentu... Ania Slávka - ocena (1) Szeroki wybór ładnych oprawek, widać, że właściciel trzyma rękę na pulsie w... Slávka Barbara Sławinska - ocena (1) Chciałabym bardzo podziękować za życzliwe i profesjonalne podejście do mojego... Barbara Sławinska Michał - ocena (1) Jestem od kilku lat pacjentem tej poradni (konkretnie dr Piszczyk), zawsze... Michał Anna - ocena (1) Polecam serdecznie klinikę Blikpol za jakość usług, przemiłe Panie są... Anna Maria Francuz - ocena (1) Firma oferuje doskonałą obsługę klienta i wysokiej jakości produkty. Zespół... Maria Francuz Sylwia - ocena (1) Jedyni w swoim rodzajuDuży wybór, profesjonalna obsługa Sylwia Jakub - ocena (1) Okulary naprawiają od ręki . Jakub Maria - ocena (1) Zawsze świetna obsługa, polecam Maria Alicja - ocena (1) Polecam wykonanie laserowej korekcji wzroku. Jestem bardzo zadowolona z... Alicja