Iza - ocena (1) Laserową korekcję wzroku miałam 9 października 2024 roku. Jestem bardzo... Iza Ania - ocena (1) Jestem niezwykle zadowolona z usług tego salonu optycznego. Od momentu... Ania Slávka - ocena (1) Szeroki wybór ładnych oprawek, widać, że właściciel trzyma rękę na pulsie w... Slávka
Barbara Sławinska - ocena (1) Chciałabym bardzo podziękować za życzliwe i profesjonalne podejście do mojego... Barbara Sławinska Michał - ocena (1) Jestem od kilku lat pacjentem tej poradni (konkretnie dr Piszczyk), zawsze... Michał Anna - ocena (1) Polecam serdecznie klinikę Blikpol za jakość usług, przemiłe Panie są... Anna Maria Francuz - ocena (1) Firma oferuje doskonałą obsługę klienta i wysokiej jakości produkty. Zespół... Maria Francuz Sylwia - ocena (1) Jedyni w swoim rodzajuDuży wybór, profesjonalna obsługa Sylwia Jakub - ocena (1) Okulary naprawiają od ręki . Jakub Maria - ocena (1) Zawsze świetna obsługa, polecam Maria Alicja - ocena (1) Polecam wykonanie laserowej korekcji wzroku. Jestem bardzo zadowolona z... Alicja Adam - ocena (1) Duży wybór opraw dla mężczyzn w nowo otwartym punkcie visusmensport.... Adam Wiktoria - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam ten salon ! Obsługa i doradztwo na wysokim... Wiktoria Dorota - ocena (1) Takiego miejsca szukałam. Jestem w pełni usatyswakcjonowana moimi nowymi... Dorota Wojciech - ocena (1) Duży wybór oprawek a przy tym miła i profesjonalna obsługa. Wojciech Ela - ocena (1) Świetna obsługa, bardzo duży wybór oprawek! Ela Bartek - ocena (1) Polecam - najlepsza miejsce w 3mieście. Bartek Dree - ocena (1) Polecam! Chyba największy wybór opraw w Gdańsku. Świetna i zawsze pomocna... Dree Amelia - ocena (1) Bardzo miła obsługa. Duży wybór oprawek. Wszystkie salony wyglądają bardzo... Amelia Adam - ocena (1) Super miejsce, polecam. Adam