dr n. med. Jan Staniewicz

Okuliści Laserowa korekcja wzroku

Gdańsk, Marii Konopnickiej 10l/u3

pacjentka - opinia (1) 10 lat po korekcji (styczeń 2011) i wszystko jest nadal w porządku pacjentka 102 (1) Doktor Staniewicz jest rewelacyjnym specjalistom!Podjął się usunięcia zaćmy... Wojtek Podziekowania (1) Jestem zdziwiona negatywna oceną, którą przed chwilą przeczytałam na temat dr... Mirosława Harman
Nie polecam! (1) Wszystkim szanującym swój czas nie polecam! Byłam umówiona prywatnie na... woman Świetny specjalista (1) Chcę się podzielić moją opinią o doktorze Staniewiczu, u którego przeszłam... Alicja Gabinet i szpital w Gdyni. (1) Zapisałam się na wizytę do pana doktora do Laguna Medica w Gdyni. Rejestracja... Marika A JA POLECAM! (1) Pozytywne opinie o p. doktorze nie są wydumane. Leczę się u niego od kilku... zbyszek Nie polecam (1) Po przeczytaniu pozytywnych opinii o dr Staniewiczu poszlam z mama na... Dorota W. poradnia w Gdańsku (1) Korzystam z poradni pana doktora w Gdańsku, jestem pacjentką jaskrową.... Majka Specjalista (1) Szczerze polecam usługi pana doktora. Korzystam z jego porad od niedawna i... A.Kornacki skorzystałam z usług Laguna Medical (1) skorzystałam z usług Laguna Medical i dr Staniewicza. gorąco polecam jego... Weronika POLECAM! (1) Niniejszą opinię wysyłam na prośbę mojej mamy, która szczególnie chciałaby... Wacława sympatyczny i skuteczny (1) bardzo miły lekarz a przede wszystkim pomocny we wszelkich zawiłościach... piotr Doskonały fachowiec! (2) Dr Jan Staniewicz to doskonały fachowiec z równie doskonałym podejściem do... Krzysztof K.