Polecam (1) Dość szybko znaleźli kupca na moje mieszkanie. Plus, że sami pokazywali... Janina sprzedaż mieszkania (1) Bardzo rzetelna realizacja umowy pośrednictwa, z dużą wiedzą w materii... Anna Professional & Knowledgeable - Highly recommended (1) I was very impressed with Pani Joanna's work. She is very knowledgeable and... real
SZYBKO (1) To biuro poznałem dzięki targom nieruchomości na ergo arenie. Wcześniej o... mkosz Bardzo ok (1) Obsługa w biurze bardzo profesjonalna. Cena usług przystępna. Szybko znalazł... A.S Pełen profesjonalizm i merytoryczna pomoc (1) Trafiłam do tej kancelarii z polecenia koleżanki, której rodzina od wielu lat... zosia Kompleksowa pomoc przy sprzedaży nieruchomości (1) Nowoczesna firma, która najpierw zajęła się sprawami prawnymi i podatkowymi,... Jacek Zadowolona z usługi :) (1) Sprzedawałam w Kancelarii Olak mieszkanie. Klient znalazł się w miarę szybko,... Maja profesjonalnie i życzliwie (1) Skorzystałam z usług kancelarii Olak z polecenia znajomej. Był to dobry... Agata Warto korzystać z obsługi profesjonalistów (2) Bardzo profesjonalne Panie z dużą wiedzą i doświadczeniem. Polecam :) Michał Myszka