Oliwa Do Ognia

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Kołobrzeska 63A

Monika - opinia (1) W ubiegla sobote bylismy w pizzerii na Garncarskiej w godzinach... Monika Doskonała pizza! (1) Byłam dziś pierwszy raz i na pewno jeszcze wrócę. Prawdziwa cieniutka pizza z... Lo55 obsługa kiepska- byle jak. (1) Pizza pyszna, szkoda tylko, że obsługa często jest tak skupiona na sobie, że... Marta
Beznadziejna obsługa (1) Oliwa Do Ognia to jedna z dobrych, prawdziwych pizzerii w Trójmieście z... Bartek Bardzo dobra pizza (1) Byłam po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni. Pizza przepyszna! Kasia Najlepszy lokal w 3miescie. (1) Uwielbiam to miejsce wpadamy często, obsługa to inteligentni goście bez much... Gosia PYSZNE:) (1) Nie jest to pizza do jakiej przyzwyczajony jest typowy polak,wygląda raczej... Michał rozczarowanie (1) Jedzenie ok, ceny w miarę adekwatne, natomiast obsługa czasem czuje się... ja Fantastyczne miejsce! (1) To już moja druga wizyta w tej pizzerii i wiem, że będę wracać! Przepyszna... Daria Że co? (1) Ludzie, wystawiacie ocenę 1, bo nie było dla was stolika? co to za pomysł,... lena Rewelacja (1) Byłem wczoraj i bardzo pozytywnie się zaskoczyłem, już dawno nie jadłem tak... Gdańszczanin OBSŁUGA STRASZY TRAAAAAAAAAAAGEDIA!!!!!!!! (1) Pizza pyszna, ale cóż mi po tym jak obsługa wręcz straszy!! Chamstwo i... dwd POLECAM!!! (1) Byłem wczoraj z dzieczyną. Wszytko pyszne, ładnie podane, miła obsługa.... Pietrk najlepsza pizza w okolicy, dobre ceny i lokalizacja (1) Najlepsza pizza w okolicy - świetne cienkie ciasto, bardzo dobre skłądniki,... aga Pizza najlepsza - obsługa skandaliczna! (1) Chyba nie jadłem lepszej pizzy w Trójmieście. Ciasto idealne, cieniutkie i... Adam86 Pyszna włoska pizza, a nie jakieś polskie podrabiaki. (1) Pizzeri przyrządzających prawdziwą pizzę z pieca we właściwym włoskim stylu,... Igor Rewelacja (1) Pizza bliska ideałowi. Zawsze świeże, chrupiące i cieniutkie ciasto, pyszny... Karol Jurewicz Pyszna pizza na cieniutkim cieście (1) Jeśli ktoś lubi pizze na cieniutkim cieście to jest to miejsce dla niego.... Michał pychotka:-) (1) Nie wiem skąd się wzięły negatywne opinie na temat obsługi. Ktoś chce zostać... M. Smakowo - najlepsza Pizza w Trójmieście! (1) Zdecydowanie najlepsza pizza po względem smaku i jakości. Ciasto cienkie i... minionek