jestem bardzo zadowolona (1) pedicure podologiczny wykonany bardzo dokładnie i profesjonalnie, mogę... Agnieszka Cudowny pedicure! (1) Z Olą skontaktowałam się w sprawie wrastającego paznokcia, a że byłam sama z... Iza Niesamowite manicure! (1) Praca Pani Oli - profesjonalna, bez żadnych uwag. Przemiła osoba!... Klaudia
Zadowolona klientka ☺ (1) Jestem bardzo zadowolona z manicure i pedicure. Z usług Pani Oli korzystałam... Żaneta Polecam!!! (1) Olę znam od urodzenia... od zawsze była chodzącą precyzją. Wszystko musiało... Sylwia Polecam przy problemach ze stopami (1) Polecam Panią Ole w 100%. Mam kłopoty z paznokciami u stop, jeden do... Agata Polecam (1) Pani Ola to świetny podolog, polecam każdemu kto ma jakiś problem ze stopami... Jola podologia i nie tylko (1) Baaardzo polecam Panią Olę z kilku powodów. Po pierwsze za profesjonalizm, po... Gosia Serdecznie polecam!!! (2) Szczerze polecam usługi świadczone przez Olę Wiśniewską. Posiada... Gosia Zalewska-Nowak Polecam (1) Miałam okazje skorzystać z usług Pani Aleksandry a konkretnie pedicure i... Dorota Polecam serdecznie! (2) Polecam Panią Olę ze względu na to, że zna się na tym co robi oraz jest... Agata