A nam stare domki odpowiadały;) (1) Bylismy tam w dniach 19.20.21 lipca - wielka rodzinna ekipą z wielka gromadą... Małgorzata polecam (1) Mój syn był tam na kolonii i wrócił bardzo zadowolony. Domek przypadł mu do... Maja Milena - opinia (1) Razem ze znajomymi z pracy byłam tam na spotkaniu integracyjnym. Świetne... Milena
4/6 (1) Te stare domki to faktycznie beznadziejne :0 jedno dobre, ze sa tanie. Nowe... Przemo77 Okropne! (1) Stare domki, za które płaci się aż 120zł/doba powinny być w miarę czyste i z... autorautoooor żal.pl NIE POLECAM! (1) naprawde szkoda czasu i pieniędzy. Obsługa nie kompetentna kto inny umawia... już tam nie pojadę .. (2) NIKOMU NIE POLECAM! To co zobaczyliśmy po przyjeździe całkiem nas załamało!... Karolina Porażka (2) Miałam wątpliwa przyjemność zobaczyć jak działa OW Omega w Przywidzu. To co... Zawiedziona STARE WPISY! świerze domki :-)... (1) widzę że na trójmieście widnieją tylko stare wpisy, więc warto dodać coś... cdens pollecam (1) Dobry kontakt, bogata oferta, rodzinna atmosfera, bardzo ładna okolica, wiele... Monika Warto tam zajrzeć i zostać (2) Naturalna przyroda z dobrym jedzeniem. Sławek