Tragedia, nie polecam (1) Jednym słowem bród jeśli chodzi o domki dla 4 osób. Z obrzydzeniem wchodzi... Iwona Piękne miejsce (1) Dla mnie miejsce naprawdę zrobiło ogromne wrażenie- cisza, spokój i właśnie... Adam Wielkie rozczarowanie (1) W domku całorocznym brud. Rzekome dwie sypialnie to w rzeczywistosci jedna... Alina
Za..... ste miejsce. Dla niewybrednych jak znalazł. (1) Długo szukałem ale w końcu znalazłem ośrodek odpowiadający mojej rodzinie.... Tadeusz Niechlujstwo (3) Ośrodek z ogromnym potencjalem w przepieknym miejscu. Niestety bardzo... Ania Polecam (1) Ośrodek położony w bardzo fajnym miejscu,cisza,spokój i relaks,a właśnie tego... Adam SUPER WAKACJE/OBÓZ DLA DZIECI (1) Moje dzieci brały w tym roku po raz pierwszy udział w obozie. trochę byłam... Joanna Polecam zdecydowanie - fajnie,rekomenduję (1) Zdecydowanie polecam Omegę jako miejsce dla ludzi którzy chcą odpocząć,... Marek Ekstra w super cenie (1) POLECAM! Bardzo ładny, zadbany ośrodek nad jeziorem blisko lasu dający... Jakub godne polecenia (1) świetna lokalizacja, wysoki standard domków i przystępna cena. Polecam! :) mm Niezapomniany wyjazd (1) Ośrodek OMEGA jest świetnym miejscem do organizowania krótkich wyjazdów... Fan ośrodka OMEGA Wspaniały ośrodek! (1) Polecam ośrodek Omega na wyjazdy studenckie, kolonie, obozy - wspaniała... MArcin144 piękny ośrodek (1) Spędzilismy w tym ośrodku super weekend z znajomymi. Piękna okolica, super... Michał Fantastyczy ośrodek! (1) Ostatni weekend spędziliśmy ze znajomymi w Omedze, świetny ośrodek warty... Natalia Omega (1) Super ośrodek! Kuba suuuuper (2) Po początkowy małych komplikacjach ośrodek okazał się strzałem w... unia polecam (1) fajny ośrodek nad jeziorem domki nowe super jedzenie spoko byle by pogoda... marek Nie drogo, miło i sympatycznie. (1) Fajne miejsce, śliczne jeziorko, obsługa bardzo sympatyczna. Faktem jest, że... Gosia Polecam... (1) Park linowy, który od razu polubiły moje dzieci... Maja jan - opinia (1) NIE POLECAM! Stare domki to ruina. Pan M. bardzo opryskliwy, za takie... jan