Ona & On

Fryzjerzy

Gdynia, Chylońska 44

Polecam (1) Zawsze umawiam się do Pana Krzysia i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Bardzo... paulo8880 Skarga (2) Pan Krzysztof dla mnie jest fryzjerem nie do końca doświadczonym w farbowaniu... Justyna polecam panią Dorotę!!!! (1) Od 2 lat korzystam z usług Pani Doroty i nigdy się nie zawiodłam!!strzyżenie... iza
Polecam Pana Krzysia (1) Korzystałem do tej pory z usług wielu profesjonalnych fryzjerów i drogich... XYZ super (1) Koleżanka poleciła mi Pana Krzysztofa i tak w czerwcu trafiłam do tego... Kasia Polecam polecam polecam! (1) Salon godny polecenia innym. Byłam ścinana już chyba przez wszystkich ale... Osa Polecam ! (1) Jestem klientem salonu od wielu lat, polecam zwłaszacza Pana Piotra, Krzysia... GL polecam (1) Polecam Pana Krzysia , działa cuda z włosami:) Ania super (1) do kogo bym nie poszła, zawsze wychodzę zadowolona! polecam wszystkim, pełen... Ada Są świetni :) (1) Naprawdę są świetni, Pani Dorota - pełen profesjonal, ostatnio byłam u Pana... Anka coś się zmieniło (1) Korzystałam z usług tego salonu kilkakrotnie, zazwyczaj wychodząc albo bardzo... klientka POLECAM ! (1) Chodzę do Ona & On przynajmniej raz w miesiącu . ! Świetna OBSŁUGA !POLECAM... Igor ; ] ;] (1) bardzo mila atmosfera oraz wysoka jakosc uslug. a fryzjer owszem bardzo... Magdalena Monika - opinia (1) 3 06 2008 skorzystałam z usług salonu w centrum Gdyni .Obsługa bardzo... Monika metarfoza (1) salon i obsługa rewelka, potrafią z brzydkiego kaczątka zrobić pięknego... K & D Pełny profesjonalizm (1) Najlepszy salon fryzjerski w jakim bylam. Obsługa profesjonalna. Czysto,... Katarzyna nareszcie to (1) tylko do pani Wiolety,ma niesamowity talent,z szarej myszki zrobila ze mnie... Monika WARTO SPRÓBOWAĆ:) (1) PERFEKCYJNIE WYKONANA USŁUGA ALE PRZEDE WSZYSTKIM PRZYSTOJNY FRYZJER:) DOPIESZCZONA KLIENTKA Salonik (1) Dziewczęta piękne, fajowy szefuńcio, wykwalifikowane fryzjereczki i wystrój... Gosieńka jestem zadowolona :) (1) Trafiłam do tego zakładu przez przypadek, i będę tam wracać. Miła obsługa i... klientka