Ona & On

Fryzjerzy

Gdynia, Chylońska 44

Patryk - ocena (1) Najlepsze strzyżenie w Trójmieście Patryk Marcin - ocena (1) Dziękuję za wspaniałą metamorfozę! Nie miałem pomysłu na nową fryzurę, ale na... Marcin Joanna - ocena (1) Super ,koloryzacja i ciecie. Polecam serdecznie Joanna
Basia - opinia (1) Ceny kosmos a usługi jak na taki salon słabe Basia były stały klient - opinia (1) Usługi fryzjerskie wykonywane na najwyższym poziomie przez sympatyczne... były stały klient Klienta - opinia (2) Fryzjerki godne polecenia, ale niestety na paznokcie nie polecam absolutnie.... Klienta Drajwer (1) Salon super przemiła obsługa klienta strzyżenie chyba nie ma lepszego salonu... Pomoc drogowa Drogo i dobrze (1) Jak w tytule. Drogo... no ale dobrze. Jako facet oczekuję strzyżenia za 15... Tomo Niezadowolona (2) Mam puszace sie i geste wlosy. Poprosilam Panią Anię o wycieniowanie a takze... Zła i zawiedziona Polecam bogatym i niewymagającym (1) Fryzurka ładnie przycięta, wykończona. Zero kreatywności (trzeba mieć swój... Damian Polecam!!! (1) Bardzo profesjonalny salon,gorąco polecam Mimi Salon fryzjerski (1) Profesjonalna obsługa, uwaga skierowana na klienta, rozumienie potrzeb... Grażyna NAJLEPSZY SALON FRYZJERSKI (1) Zacznę od tego, że nie ufam fryzjerom. Moje doświadczenia z fryzjerami... Ania Bardzo zadowolona klientka (1) Bardzo wszystkim paniom polecam ten salon.Od wielu lat korzystam z ich uslug... KATARZYNA Iza - opinia (1) Czesałam się do ślubu u pani Izy i byłam bardzo zadowolona :) Co więcej... Iza kosmetyczka (3) Przyszlam do profesjonalnej kosmetyczki zrobic paznokcie zdjelam akryl i... klientka PROFESJONALNOŚĆ PANI DOROTY 10/10 (1) Po długiej przerwie "wróciłam" do salonu. Niestety "mojej fryzjerki" już nie... iGGy Marta - opinia (1) W końcu znalazłam salon fryzjerski, z którego zawsze wychodzę zadowolona i... Marta Tanio a dobrze (1) zawsze chodzę do nich, nie mam daleko. Jeszcze nigdy się nie zawiodłem, mimo... maturzysta JESTEM W SZOKU!!! (1) Gorąco polecam panią Sylwie! Jest rewelacyjna! Miałam masakrę na głowie w... Amanda z Islandi :)