Onyx Home

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdynia, Świętojańska 104A/3

Krystyna - ocena (1) Polecam wszystkim biuro ONYX, sprzedaż mojego mieszkania nie była łatwa, ale... Krystyna Michał - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, Michał Natalia - ocena (1) Chciałam polecić Pana Daniela Śmigiela. Miałam wiele na głowie, a przy... Natalia
Alicja - ocena (1) Onyx Home to biuro nieruchomości godne zaufania i polecania. Trafiłam tu na... Alicja Iwona - opinia (1) Skorzystałam z usług Agencji Nieruchomości onyx home, jest to rewelacja i... Iwona Hanna i Andrzej - opinia (1) Gorąco polecam usługi biura onyx home! W trakcie sprzedaży naszego mieszkania... Hanna i Andrzej Wioletta Kowalska - opinia (1) Mieszkamy za granica ponad 30 lat wiec kiedy natrafila sie okazja zakupu... Wioletta Kowalska Paulina - opinia (1) Polecam, profesjonalne podejście do klienta i udany cały proces sprzedaży. Paulina Monika - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z powierzenia sprzedaży naszego mieszkania firmie... Monika Joanna - opinia (1) Firma profesjonalna - szczerze polecam. Od pierwszego spotkania z... Joanna Krystian - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, szybko znaleziony kupiec, rzetelna pomoc... Krystian Dominika H - opinia (1) Zazwyczaj nie wystawiam opinii w internecie, ale tej firmie należą się... Dominika H