Re: Opalenizna -dwa białe paski
Kosztuje okolo 100 PLN za calosc (zalezy czy robisz sobie sama peeling przed przyjsciem do nich, czy tez chcesz by oni Ci zrobili), czyli mniej wiecej tyle co wszystkie wizyty na solarium, a wiec na jedno wychodzi. Prawdopodobnie mozesz poprosic tylko czesciowe i wowczas jest taniej. To nie opala, tylko jakby Cie przemalowuje sprayem;) Dlatego pokrywa wszystkie slady bielizny, etc.
Byl juz kiedys ten watek
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=191467&t=191467
Ktos wspominal ze zostaja biale paski, ale ja juz bylam kilka razy i paskow jeszcze nie mialam. Po zabiegu musisz tylko stac przez kilka minut nieruchomo zeby zastyglo i podeschlo. Nienaturalny kolor? Tylko od razu po zabiegu, po pierwszym myciu juz jest ok. Poza tym kolor dobieraja do Ciebie. I sprawdz kilka dni wczesniej u nich czy nie masz na to alergii - niech Ci psikna w jakims niewidocznym miejscu (jeszcze nie slyszalam zeby ktos mial, ale przed slubem chyba dobrze sprawdzic, a i zeby potem na mnie nie bylo;) Ja nie sprawdzalam, bo nie mialam czasu, ale na szczescie alergii nie mam:) Moj maz mnie uwielbia po AB, bo inaczej nigdy nie opalam sie na braz :(((
0
0