Masaż Loma Loma (1) Jestem oczarowana masażem Loma Loma u Marka. Na pewno wrócę Marta Polecam p. Darię (1) Gorąco polecam p. Darię (kosmetyczka). Rewelacyjny masaż twarzy!!!... Małgosia S. Profesjonalniy salon, godny polecenia (1) Ceny są dość wysokie, ale warto wypatrywać promocji. Sylwia
Świetny pakiet dla Przyjaciółek! (1) Ostatnio z Przyjaciółką skorzystałyśmy z pakietu zaproponowanego przez... uLTRA Masaż sportowo-zdrowotny (1) Jestem klientka pani.Adriany która zajmuje sie masażami zdrowotnymi,to był... Stała klientka Makijaż permamentny (1) Jestem stałą klientką spa. Ostatnio niestety skusiłam się na makijaż... Gosia Szczerze polecam!!! (3) bardzo spodobało mi się w OpenSpa. Pełen profesjonalizm. Począwszy od obsługi... Sabina Przyjemnosc i relax (1) Witam!Miejsce ,ktore powoduje ,ze zapomina sie o ciezkim dniu i szarzyznie... Alexandra Rewelacja (1) Byłam w salonie po raz pierwszy. Wcześniej słyszałam o nim od koleżanki. Już... asik rewelacja (1) SPA w środku miasta!!!!!! nowoczesne zabiegi, kosmetyki, miła atmosfera,... Delles nowa klientka (1) Świetne warunki godne polecenia, atmosfera i klimat tam panujący powodują, że... Helena Naprawdę fajne Spa (1) Przekonałam się o tym już kilkakrotnie. Niezależnie czy wzięłam usługę... Nina strzał w 10 !!!!!!!!!! (1) Szukałam fryzjera, a trafiłam do kosmetyczki, rewelacyjna obsługa, przyjazny... kachna zmarszczek coraz mniej :) (1) póki co miałam 4 zabiegi radiofrekwencji, a efekty już niepodważalne,... Elżbieta F. POLECAM BARDZO ! (1) Polecam nowy obiekt SPA. Profesjonalny sprzęt, widoczne efekty, mila... Dudek Rewelacyjne nowe SPA - polecam (1) O Spa dowiedziałam się od znajomej. Gabinet powstał niedawno więc wszystko... np