Operacja zatok u kogo?

Witam, czy ktoś może mi polecić konkretnego laryngologa do operacji zatok najlepiej w Akademii Medycznej? Za każde info będę bardzo wdzięczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Operacja zatok u kogo?

tylko Bogusław Mikaszewski- kolejki na prywatna wizyte do gabinrtu w Sipocie sa masakryczne-tzn przyjezdzasz i czekasz kilka godzin(bo nie ma zapisow na godzine), ale Pan doktor to najlepszy specjalista i bardzo fajny czlowiek.naprawde polecam

A on jeszcze operuje? Bo myślałam że nie pracuje już w AM. Chodzi mi o operacje na nfz. byliśmy ostatnio kolejny raz na SOR i nic nie zrobili (tzn. dali antybiotyk, który i tak nie pomaga) bo to tylko operacyjnie, kazali iść do laryngologa w rejonie żeby zlecił operację A buzia cała opuchnięta i ból nie do zniesienia, nie wiemy co robić i trzeba chyba iść prywatnie do jakiegoś naprawdę dobrego laryngologa się skonsultować.

Inne tematy z forum

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (12 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

Trądzik różowaty - jak sobie z nim radzić? (153 odpowiedzi)

hej, od ponad 4 lat borykam się z problemem skóry- trądzik różowaty są etapy że jest zaleczony i...