Natalia - ocena (1) Mój synek chodził do żłobka Wesołe Żuczki przez 2 lata. Uważam, że to był... Natalia Mama - ocena (1) Nasze doświadczenie ze żłobkiem niestety nie było najlepsze. Syn uczęszczał... Mama Marlena - ocena (1) Coreczka chodzila odkad skonczyla rok. Bardzo lubila to miejsce i obie... Marlena
Aga - ocena (1) Cudownie, wszystko idealnie dopracowane Aga Sebastian - opinia (1) Żłobek godny polecenia. Panie są bardzo sympatyczne, panuje rodzinna... Sebastian Paweł - opinia (1) Słoneczny domek to nasz drugi żłobek do którego trafiliśmy po nietrafnym... Paweł Beata - opinia (1) Cudowne Panie, sporo zajęć dodatkowych prowadzonych poza codziennymi... Beata Beata - opinia (1) Córka chodzi od pół roku do żłobka i my i ona jesteśmy zachwyceni. Ciocie... Beata Zofia - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze żłobka. Przemiłe Panie wychowawczynie, bardzo... Zofia Martha M. - opinia (2) I ja i córka dostałyśmy pełne wsparcie podczas adaptacji a od tamtego czasu... Martha M. Joanna Gruszczyńska - opinia (2) Domowa atmosfera i profesjonalna opieka. Adaptacja przeprowadzona krok po... Joanna Gruszczyńska Agnieszka - opinia (2) Cudowne miejsce na mapie życia dnia codziennego Maluszków :) Agnieszka Anna - opinia (2) Nie mogłam wymarzyć sobie lepszego miejsca dla dziecka! Ciocie zajmują się... Anna Dominika - opinia (2) Gdyby wszystkie etapy edukacji w naszym kraju funkcjonowały na takim poziomie... Dominika Ilona Ł - opinia (2) Port Maluszka to miejsce, z którego nasze dziecko nie chce wracać do domu -... Ilona Ł Justyna - opinia (2) Port Maluszka- lepszego miejsca do opieki dla córki nie mogliśmy sobie... Justyna Martyna - opinia (2) Bardzo dobra opieka, codzienne spacery, super lokalizacja. Adaptacja... Martyna Magda - opinia (2) Miejsce godne polecenia z czystym sumieniem, każde kolejne dziecko... Magda Izabela - opinia (2) Miejsce naprawdę godne polecenia. Córeczka z chęcią odwiedza wspaniałe... Izabela Anna - opinia (2) Port Maluszka, to przecudowne miejsce dla maluszków. Panuje tam ciepła domowa... Anna