michal.w - ocena (1) Gdy moja mama po operacji zaczęła wymagać opieki, dopiero w Medicus... michal.w Anna Ziemkiewicz - ocena (1) Bardzo wysoko oceniam poziom świadczonych usług. Profesjonalna opieka nad... Anna Ziemkiewicz małgorzta - ocena (1) Bardzo polecam dom Kalina. Mama spędziła tam 2,5 roku. Wyznacznikiem tego... małgorzta
Joanna Hoppa - ocena (1) Pana Krzysztof wykonal 5 zabiegow, ktore bardzo poprawily kondycje i... Joanna Hoppa Marek - ocena (1) Współpracuje z tą firmą od pół roku. Bardzo profesjonalnie opiekują się moją... Marek Hanna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy Hanna Z. Król - ocena (1) Dobre. Za duże skupienie się nad dokumentacją, a za mało nad pacjentem Z. Król Radosław - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Pan, który przychodzi do mojego leżącego taty to... Radosław Piotr Bilon - ocena (1) Firma profesjonalna i sprawna organizacyjnie. Zdecydowanie godna polecenia.... Piotr Bilon Ewa - ocena (2) Nie polecam. Nie można wchodzić do sali. Pensjonariusza po uprzednim... Ewa Czesława Śmigielska - ocena (1) Pełen profesjonalizm, niezwykła empatia, świetny kontakt z pacjentem i... Czesława Śmigielska Teresa - ocena (1) Cieszę się, że trafiliśmy na Pana Krzysztofa, który w bardzo profesjonalny, a... Teresa Emilia - ocena (1) Polecam Pana Krzysztofa! Profesjonalne podejście, duże zaangażowanie,... Emilia Katarzyna Roczek - ocena (1) Usługa opiekuńcza odbywa się regularnie, zgodnie z ustalonym harmonogramem.... Katarzyna Roczek Robert - ocena (1) Polecam!! Nic dodać i nic ująć :) Firma jak ich mało w trójmieście,... Robert Katarzyna Fedde - ocena (1) Polecam podmiot Medicus gdtz jest to firma rzetelna, elastyczna na potrzeby... Katarzyna Fedde Mariola Kurczewska - ocena (1) W Kalinie wiele miesięcy przebywał nasz Tato, później Mama. Ten... Mariola Kurczewska Piotr J - ocena (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić Panią Gabrielę jako doskonałego opiekuna.... Piotr J Monika - ocena (1) Korzystałam z usług opiekunów z firmy Medicus. Pan Darek i Pani Beata... Monika Ilja - ocena (1) Bardzo dobra firma Ilja