Opinia GDprawko kategoria B 2016 rok
Zdałam prawo jazdy za pierwszym podejściem. Wynik jaki osiągnęłam jest wspólną pracą moją i mojego instruktora jazdy którym był Pan Artur. Bardzo polecam wszystkim Pana Artura gdyż jest to osoba rzetelnie wykonująca swoją pracę a jednocześnie czerpiąca ze swojej pracy radość i satysfakcję. Dzięki dużemu wkładowi w tłumaczenie kursantom teorii jak i praktyki do egzaminów podchodzi się bardzo spokojnie i pewnie. Chciałam także polecić Panią Adriannę która również stara się ze wszystkich stron otoczyć kursanta wiadomościami potrzebnymi do zdania egzaminu co prowadzi do wielkiej satysfakcji zdania kursu i egzaminów w szybkim tempie i bezproblemowo :) Minusami jakie zauważyłam uczęszczając do szkoły GDprawko jest to że trzeba przeczekać dużą ilość czasu zanim kursant wbije się w godziny praktyk( ja czekałam aż 2 tygodnie). Kursant nie zaczyna nauki teorii od pierwszego tematu z ośmiu tylko od połowy albo od końca w zależności kiedy się zapisze. Czasami zdarza się zapomnieć powiedzieć kursantowi o PKK potrzebnym do zapisania się na egzaminy w Pordzie. Pamiętajcie sami i upominajcie się o to po zdaniu egzaminów wewnętrznych. Polecam bardzo tą szkołę kursu bo warto :) Życzę Powodzenia !!!