Opinia absolwentki 2006

Nie znam innych szkół podstawowych więc trudno tak naprawdę oceniać. Myślę jednak, że szkoła nie była najlepsza. Jeżeli chodzi o naukę w klasach 1-3 było naprawdę rewelacyjnie, głównie za sprawą świetnych wychowawczyń. W dalszych klasach, gdy uczeń zaczyna przygotowania do egzaminu, nie było najlepiej. Większość nauczycieli źle prowadziła lekcje - niepotrafili zapanować nad zachowaniem uczniów. To doprowadziło do tego, że nie byłam przygotowana na egzamin z przyrody ( j. polski i matematyka prowadzona na dobrym poziomie ). Na szczęście uratowałam się tym, iż sama uczyłam się w domu przy książkach pomocniczych. Muszę zwrócić też uwagę na j. obce: j. angielski był prowadzony nagannie, j. rosyjski niestarannie. Wyposażenie było w porządku - sala gimnastyczna o pełnych wymiarach, komputery itp. Jedyną wadą, którą pamiętam było fatalne wyposażenie w sali od przyrody. Zawsze chciałam zrobić jakieś doświadczenia, ale nie było na to warunków. Obiady w stołówce były naprawdę smaczne ( porównuje do gimnazjum ). Moja końcowa ocena jest niestety surowa - uważam, że to zmarnowane lata. Podkreślam fakt, że szkołę ukończyłam dość dawno - niewiem jaka jest teraz sytuacja. Może się coś zmieniło?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jaka szkoła xd

Ta szkoła to jak najgorszy sen. Nauczanie okropne... same downy tam chodzą...nauczyciele zaniżają oceny... dziś chciała dac mi 1 z zachowania bo gadałem z kolegą... TA SZKOŁA TO PATOLOGIA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: jaka szkoła xd

masz racje ta szkoła to patologia !!!!!!! zapamiętajcie nie idźcie tam zmarnowane lata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Opinia absolwentki 2006

prawda ta szkoła jest straszna ostatnio policja przyjechała do szkoły ,bo szóste klasy pobiły innych uczniów a nauczyciele nic TO PATOLOGIA!!! NIE IDŹCIE TAM!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0