Była to moja pierwsza wizyta u psychologa. Zawsze broniłam się przed takimi poradami, ale tym razem życie dało mi tak w kość, że bez konsultacji z psychologiem, prawdopodobnie dalej bym czuła, że coś ze mną jest nie tak. Poszłam do gabinetu z rezerwą i obawą. Po wejściu do gabinetu, p. dr Żuralska nie wiem jak momentalnie zdjęła ze mnie całe napięcie. Podejście pani dr jest w moim odczuciu bardzo profesjonalne, ani przez moment nie poczułam, że mój problem jest nie na miejscu. Techniki i metody jakie poleca p. dr są trafne i skuteczne. W moim przypadku zadziałały po 2 dniach stosowania. Ciepło i troska jaką daje p. dr można porównać do spotkania z przyjaciółką najbliższą sercu. A potem się okazuje, że to podejście pokazało profesjonalizm i umiejętność słuchania pacjenta. Przyznam się, że chciałam tam posiedzieć dłużej. Z czystym sumieniem polecam, uważam że warto było. P. dr nie naciska, nie zadaje pytać które krępują, a budzi w człowieku wiarę że można.... Pod koniec wizyty,po pierwszym spotkaniu p. dr wiedziała co mi jest i trafiła w sedno. Pomogła mi. Serdecznie polecam.