CEDR Centrum Psychologiczne

Psycholodzy

Gdańsk, Leszczynowa 34

Przemysław - ocena (1) Miejsce do którego chce się wracać! Będąc w ciężkiej sytuacji po rozstaniu... Przemysław Magdalena - opinia (1) Razem z mężem trafiliśmy do Pani dr z polecenia. To była najlepsza decyzja... Magdalena Emilia - opinia (1) Jestem wdzięczna Pani Doktor za wsparcie, za każde słowo i za naukę. Pani... Emilia
M. - opinia (1) Pani Doktor jest bardzo wyrozumiałą i ciepłą osobą, potrafiącą udzielić... M. A.G. - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczna Pani Doktor za przeprowadzenie mnie przez trudne... A.G. Joanna-opinia - opinia (1) Jestem zachwycona sposobem prowadzenia terapii. Uczęszczam regularnie już od... Joanna-opinia ZW - opinia (1) bardzo mocno pomogła mi terapia, polecam każdemu, a chodzę tu już od ponad... ZW Julia - opinia (1) Pani Żuralska potrafi bardzo dotrzeć do osób młodych i pozwolić na głębsze... Julia Anna Dymerska - opinia (1) CEDR to pomoc naszemu Synowi. Profesjonalizm. Zaangażowanie. Jesteśmy... Anna Dymerska Świetnie (1) Psychoterapia bardzo efektywna, efekty widziałem bardzo szybko, metoda... Jakub Poleca się centrum - jak najbardziej (1) Po odbyciu kilku spotkań w ramach oferowanej przez CEDR terapii mogę... Jakub Polecam P. Reginę (1) Pani Regina rzetelnie podchodzi do każdej wizyty i daje dobre,realistyczne... lewandek Karolina Waśko - opinia (1) Nie miałam dobrego doświadczenia w kontaktach z psychologami, tymczasem Pani... Karolina Waśko Magdalena - opinia (1) Zacznę od tego, iż nigdy nie podejrzewałam, że będę musiała skorzystać z... Magdalena Warto poszukiwać. (1) Jestem mama nastolatki, która przezywa trudne chwile w swoim życiu. Jak to... matka polecam!! (1) Nigdy nie korzystałam z porady psychologa, tak też osoby, która mnie wysłucha... M. Gorąco polecam! (1) Ukończyłem terapie 20 sesji biofeedback z powodu problemów z koncentracją i... Mtt Naprawdę polecam (1) Super profesjonalna pomoc - szybka i skuteczna. W. GORĄCO POLECAM (1) Witam. Trafiłam do Pani doktor z moim synem, który ma zdiagnozowane... Dagmara Wspaniała atmosfera , bardzo profesjonalne podejście (1) Panią doktor Reginę Żuralską poznałam zupełnie przez przypadek, szukając... Basia