CEDR Centrum Psychologiczne

Psycholodzy

Gdańsk, Leszczynowa 34

Terapia i biofeedback (1) Bardzo serdecznie polecam. Od długiego czasu zmagam się z ogromnym stresem.... Julia Czy rozstanie może być zbawieniem ?... (1) Panią dr Reginę Żuralską poznałam na warsztatach zorganizowanych przez Panią... MAŁGORZATA Opinia na temat psycholog Pani Reginy Żuralskiej (1) Obecnie jestem w trakcie rozwodu po 17 latach małżeństwa. Bardzo przeżywam... Monika
Opinia dot. pani psycholog - Reginy Żuralskiej (1) Była to moja pierwsza wizyta u psychologa. Zawsze broniłam się przed takimi... Alicja Terapia oraz warsztaty (1) Bardzo serdecznie polecam Panią Reginę jako terapeutę, wykazuje bardzo duże... M Zdecydowanie polecam panią Doktor Reginę Żuralską. (1) Pani Doktor jest bardzo sympatyczna i ma wspaniałe, profesjonalne podejście.... Joanna Pełen profesjonalizm (1) Pani Doktor-specjalista z niesamowitym, profesjonalnym podejściem do... Agnieszka Wysoki poziom profesjonalizmu (1) Za bardzo ludzkie, fachowe, pełne pasji podejście, realną umiejętność... Piotr Polecam (1) Polecam Panią Zuralska - wspaniały terapeuta. Beata Bardzo zadowolony ze współpracy! :) (1) Zdecydowanie polecam Panią Doktor, wyjątkowa profesjonalistka w swojej... Mateusz zadowolona:) (1) strasznie się bałam za pierwszym razem, zupełnie niepotrzebnie bo Pani Regina... Zadowolona Dobry psycholog (1) W gabinecie panuje przyjazna a nawet domowa atmosfera. Pani Regina ma... zadowolona