Opinia i przestroga
Miejsce jest rewelacyjne jak na Gdańsk - seksowne kobiety, świetna atmosfera i muzyka, ochrona, która dba o porządek w klubie, sympatyczne selekcjonerki. Jest tylko jedno "Ale.." 27 lipca 2015 r. spotkało mnie to kolejny raz w tym klubie, mianowicie barmani oszukują na drinkach (piwie) tzn. kasują więcej niż jest to warte. Nie był to pierwszy raz, tylko bodajże czwarty. Sytuacja zaczęła się w tamtym roku. Wiadomo, że osoba z klasą przemilczy takie coś i nie będzie chciała robić afery i sceny w klubie, natomiast jest to problem, z którym musicie coś zrobić. Nie wiem czy taka jest polityka waszego klubu aby kasować klientów ile wlezie. Rozumiem, że barmani pracując u was zarabiają pieniądze, ale wydaje mi się, że są lepsze metody na zarobek niż oszukiwanie klientów. Obługa doskonale rozróżnia stałych bywalców klubu od osób, które pojawiają się tam sporadycznie i te drugie są ich celem na szybką gotówkę i dodatkowy zarobek. Jest to jedyny minus waszego klubu i radzę każdemu klientowi patrzeć barmanom na ręce jeśli cokolwiek zamawia na barze. Nie wiem jak traktujecie kobiety, możliwe że jest ok, ale mam nadzieję, że szybko ową sytuację rozwiążecie.