Opinia

Nie polecam serwisowania komputerów w tej firmie. Pan był bardzo miły, ale niestety odniosłem wrażenie, że bardzo niekompetentny. Przyniosłem komputer z problemem, którego nie mogłem rozwiązać. Miałem go odzyskać z rozwiązanym problemem w ciągu paru dni. Na komputer czekałem ponad tydzień. Pan stwierdził, że chodzi o płytę główną, którą kazał mi (sic!) kupić i przywieźć do serwisu. Po czym sprawdził sobie płytę, okazało się, że to nie o płytę główną chodziło i Pan rozwiązał jednak w inny sposób problem i polecił mi sprzedać płytę na allegro. Śmierdzi mi to wykorzystaniem klienta dla własnych potrzeb. Poza miłą obsługą nie mogę nic dobrego napisać o mojej przygodzie z tym serwisem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Opinia

Serwis w Balcie już dawno wywarł na mnie fatalne wrażenie, otuż padł mi dysk SSD na którym zainstalowany miałem system Windows, dwa miesiace po złożeniu komputera przez Baltę. Dysk zainstalowano nowy, ale Pan w serwisie stwierdził że musi pobrac opłatę za ponowne wgranie systemu w kwocie 50 zł. Dysk padł na gwarancji, nie z mojej winy, i mz. powinienem go otrzymac z powrotem w takim stanie w jakim kupiłem komuter, czyli z zainstalowanym systemem Windows . Niestety serwis kroi klienta . Polecam GRALA jest tam i taniej ( duzo) i serwis jest o niebo lepszy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2