Opinia
Raz - przystępne ceny, jedne z najniższych w mieście, wiele promocji, miłe niespodzianki w postaci biletów 3h w cenie jednej od czasu do czasu. Dwa - znam ten plac bardzo dobrze, gdyż jestem mieszkanką Przymorza i moja pociecha dobrze się na nim czuje. Trzy - choć same nie korzystałyśmy jeszcze, córka wielokrotnie bywała na urodzinkach - pani animatorka zawsze dopytuje rodzica czy scenariusz przygotowany przez nią odpowiada - że najpierw malujemy buźki, potem torcik, kilka zabaw. Nie spotkałam się nigdy, żeby któraś z Pań miała "gdzieś" dzieci, wręcz przeciwnie - zagadują dzieci, próbują wybadać, poznać, a jest to niełatwe przy często dużej ich liczbie. Widzę, że niektóre mamy wymagają cudów od animatorki. Drogie Panie - animatorka nie zna waszych pociech i nie wie jakie zabawy im się spodobają. Moja mała chętnie wykorzystywała poznane w czerwcu na placu zabawy z numerkami podczas wakacji na osiedlu i domagała się o "te balonikowe miecze co pani robiła''. Nie rozumiem więc skrajnych opinii, że wszystko jest nie tak, gdyż my trafialiśmy na różne Panie i zawsze było ok. Szczególnie polecam urodziny tematyczne - do dziś wspominamy bal na zamku. :)