POLECAM!!! Plac w Alfie przeznaczony jest w 100% dla dzieci myślę, że maksymalnie do 8/9 roku życia. (1) Dla starszych dzieci raczej się nie nadaje, ponieważ nie jest zbytnio duży.... Magdalena Super! (1) Polecam w stu procentach. Organizacja urodzin jak najbardziej na plus. Pani... Katarzyna Jest spoko (1) Byłem ze swoim młodocianym. Obsługa genialna, panie bardzo miłe i w... Marcin
OBSŁUGA - Pani w obsłudze nie nadaje się do tej pracy (1) Pani blondynka o łądnej buzi siedzi przy komputerze i nie zwraca uwagi na... wiola Brak kompetencji i bezczelnosc Pani Opiekunki (1) Odradzam wszystkim to miejsce!!!. Placówka nie tylko nie informuje o imprezie... ZACZESMAX Urodziny - totalna porażka !! (5) Nigdy więcej nie zorganizuje tam urodzin. To jakieś jedno wielkie... Pashima Polecam dla normalnych, odradzam angielskim zarobasom (1) Od kilku lat chodzimy z corka na plac do kinder planeta w alfa centrum i... Adam Wisniewski Porażka (2) Plac zabaw w alfa centrum to jakiś śmiech i kpina z ludzi tam przychodzących.... Niezadowolona mama Fajne miejsce na zorganizowanie urodzin (1) Od 3 lat, co roku organizuję urodziny w Kinderplanecie. Nigdy nie zdarzyło... Natalia urodziny- stanowcze NIE (1) "Animatorka" to jakaś porażka, pomalowała jedynie dzieciom buźki (zdolności... mama SUPER URODZINY (1) GORĄCO POLECAM :) Super zabawa, Panie bardzo pomocne, przy ogarnięciu... Magda bardzo fajne miejsce (1) Odwiedzam kinderplanetę w Alfie średnio raz w tygodniu. Moje dziecko zawsze... Klaudia Nie polecam urodzin dla dziecka w tym miejscu (1) Animatorką była pani z recepcji tego placu zabaw, kompletnie się do tego nie... Ania Odradzam (8) Rzadko kiedy wystawiam opinie jednakże dzisiejsza sytuacja jaka spotkała mnie... mama Beata - opinia (3) Dzisuaj były urodziny moich córek 5lat i 1 roczek pani animatorka (tylko z... Beata Opinia (1) Raz - przystępne ceny, jedne z najniższych w mieście, wiele promocji, miłe... Marzena Super plac zabaw dla maluszka (1) szukałam placu zabaw w którym może się pobawić maluszek ok 1 roku. taki zeby... Magda nie polecam (2) nie polecam lucjan Świetne miejsce! (1) Nie rozumiem negatywnych opinii - wystawiają je chyba osoby, które same... Ela Polecam (1) W tym miesiącu byłem ze swoim synkiem na urodzinach organizowanych na tym... Rafał