Urodziny - totalna porażka !!
Nigdy więcej nie zorganizuje tam urodzin. To jakieś jedno wielkie nieporozumienie, tak żałuję że nie sprawdziłam dokładniej tego przed decyzją. Szkoda, miejsce fajne ale tylko żeby zostawić dziecko na godzine czy dwie i isc zrobic zakupy w centrum. Urodziny? STANOWCZE NIGDY WIECEJ! Nie ma żadnej animatorki do zabawy, jak obiecują tylko jest jedna z pracujacych tam dziewczyn. Dwie na cały plac zabaw, kiedy jedna pomagała to druga siedziała na krześle przy wejściu. Inne dzieci przeszkadzały w zabawie, wiec animatorka (z nazwy) zajmowała się również innymi dziećmi. Brak planu imprezy, brak wymyślonych zabaw, wszystko na poczekaniu. Pyta dziecko w co chce sie bawić? Śmiech na sali, moja córka 1/2 imprezy prowadziła sobie sama, mówiąc dzieciom co mają robić, a "animatorce" w to graj, bo nie musiała nic robić. Zastawa? Kilka papierowych talerzyków, i kubeczków. Jak dzieci zjadły tort to na tych samych jadły resztę (bo talerzyki nie były wymienione). Brak WC to jest skandal, dzieci idą do WC centrum które są brudne i śmierdzą. Ponad to wyprowadzaj pokolei wszystkie dzieci (ja to robiłam). Może cena niska jednak lepiej dopłacić i zrobić na innym placu, bo to są pieniądze wyrzucone w błoto.