Alcia Alicja - ocena (1) Najlepszy klub w Trójmieście, super muzyka oraz klimat. Alcia Alicja Paweł - ocena (1) Korzystałem z pomocy Pana Andrzeja przy optymalizacji podatku dochodowego w... Paweł Wiktoria - ocena (1) Animatorki Daria i Agnieszka spisały się na medal podczas zabawy z dziećmi na... Wiktoria
Piotr Borkowski - ocena (1) Serdecznie dziękuję Pani dr. Magdalenie Hubert za przemiłą i mega... Piotr Borkowski sandra - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować MILA Szkole Jazdy Gdańsk za pomoc w zdobyciu... sandra Szzychta Leszek - ocena (1) Współpraca z firmą Comfy Apartments w zakresie pośrednictwa przy wynajmie... Szzychta Leszek Sylwester M. - ocena (1) Moje szczere podziękowania należą się panu Piotrowi Wrzusiowi, który pomógł... Sylwester M. Daniel Gruźlewski - ocena (1) Bardzo smaczna pizza robiona ze świeżych składników. Uczciwa cena! Bardzo... Daniel Gruźlewski Monika - ocena (1) Polecam z całego serca Pana Piotra, zrobił wczoraj bardzo dobrą robotę. Moja... Monika Mia - ocena (1) Co dwa miesiące podwyżka u pana Pawła, i to nie mała. Strzyżenie i kilka... Mia marta - ocena (1) Najlepsze urodziny w trójmieście z najlepszą obsługą marta Daria - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, bardzo polecam Pana Rafała, miałam 2 jazdy... Daria Anna - ocena (1) Miła współpraca, profesjonalne doradztwo. Polecam ! Anna Michal - ocena (1) Obsługa znakomita. wszystko jak najbardziej na plus. jestem zadowolony Michal Dawid - ocena (1) Dobra i profesjonalna obsługa to najstarszy a zarazem największy sklep w... Dawid Marzena - ocena (1) Odzież damska, męska, akcesoria, buty. Od wyboru do koloru. Ceny katalogowe,... Marzena Zbyszek - ocena (1) Bałem się, że te umieją nagrywać tylko tiktoki, ale faktycznie obsługa mocna.... Zbyszek ryszard - ocena (1) Pełen profesjonalizm ryszard Milena - ocena (1) Bardzo polecamy Prima Animacje! Pani Patrycja wykazała się pełnym... Milena Agnieszka Sz - ocena (1) Polecam ten żłobek każdemu rodzicowi, który szuka ciepłego, bezpiecznego i... Agnieszka Sz