Jola - ocena (1) Pani doktor od wielu lat dba o zęby mojej rodziny. Profesjonalizm to... Jola Det - ocena (1) Wszystko cieknie Det Aaaa - ocena (1) Bardzo pomocna osoba biegle porusza się w zakresie zleconych tematów Aaaa
Aleksandra - ocena (1) Uwaga, koszmarna nieterminowość!!! Wesele odbyło się w sierpniu 2024, zdjęcia... Aleksandra Magda - ocena (2) Rehabilitacja w R-Cito to strzał w dziesiątkę! Jestem bardzo zadowolona,... Magda Daniel Badziag - ocena (1) Witam. moje doświadczenia z panem Piotrem są bardzo pozytywne: dopasowane... Daniel Badziag Gabriela Łukasik - ocena (1) Przemiła, profesjonalna obsługa. Bogaty wybór oprawek. Błyskawiczna naprawa... Gabriela Łukasik Daniel - ocena (1) Super szkółka, bardzo dobre przygotowanie i cenne rady dzięki czemu egzamin... Daniel Tomasz - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Pani Monice Pawłowskiej agentce... Tomasz Maria - ocena (1) Uzyskalam wszystkie interesujace info. Maria Krystyna - ocena (1) Bardzo przytulne wnętrze, wystrój kojarzy się ze wspomnieniami z dawnych... Krystyna Krzysiek - ocena (2) Magicy od kregoslupa i innych doleglewosci. Ponownie postawili mnie na nogi. Krzysiek Przemek - ocena (1) Solidna i rzetelna pomoc, pełen profesjonalizm. Korzystam z usług i jestem w... Przemek Mama Stasia - ocena (1) Żyrafę polecam z całego serca. Mój synek Stasiu z radością tam chodzi, a przy... Mama Stasia Ewa - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie, czysto smacznie,estetycznie Ewa Michał - ocena (1) Pełen profesjonalizm, vorka bardzo zadowolona Michał Zuzanna - ocena (1) Urodzinki w Dzikich Pląsach to hit! Dzieciaki wybawione, przeszczęśliwe, a... Zuzanna Adam - ocena (1) Jestem zadowolony z zabiegu na który chodzę. Poprawił mi jakość życia ze... Adam Jakub - ocena (1) Świetne miejsce. Profesjonalni trenerzy. Super atmosfera. Miejsce dla każdego... Jakub Monika - ocena (1) Polecam w 100% zakład pogrzebowy Przystań. Po raz kolejny korzystałam z usług... Monika