P. - ocena (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam na Pana Tomka. Z każdego spotkania wychodzę... P. Jowita - ocena (1) świetne miejsce, pyszna kuchnia, blisko molo Jowita Jowita - ocena (1) świetne miejsce, pyszna kuchnia, blisko molo Jowita
Krzysiek - ocena (1) Pyszne sushi w bardzo dobrej cenie, świeże produkty i miła obsługa Krzysiek Maciej - ocena (1) Bajka.......... Maciej Mario - ocena (1) dla mnie nr 1. lokal sztos. jedzonko super pozdrowienia dla wlascicieli️ Mario Mika M - ocena (1) Kupowaliśmy z mężem mieszkanie dla naszej córki i chcieliśmy żeby było dobrze... Mika M Andrzej - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Konradem Bajerskim, który... Andrzej Katarzyna - ocena (1) Serdecznie Polecam Super Katarzyna Ania - ocena (1) Od kilku miesięcy zamawiam z ZooExpress i jestem zadowolona. Przebieg... Ania Mieszko Bury - ocena (1) Przez sushi rola poznałem nową paletę smaku Mieszko Bury AlaBB - ocena (1) Sushi Rola pokazała mi, że sushi jest pyszne. Dopóki nie było Sushi Rola,... AlaBB Tomek - ocena (1) Super profesjonalnie i skutecznie Tomek Agnieszka - ocena (1) Moja nr 1. Uwielbiam tu zapraszać gości, bo zawsze jedzenie, jak i kelnerzy... Agnieszka Marcin - ocena (1) Profesjonalny młody zespol. Znajomość technologii oraz norm . Wszystko... Marcin Alicja - ocena (1) Przedszkole na medal. Nauczycielki zaangażowane i pełne wsparcia. Córka... Alicja Lucyna S. - ocena (1) Bardzo fajna szkoła językowa! Moja córka uwielbia zajęcia z Panią Olgą. Polecam! Lucyna S. WwNn00 - ocena (2) Fajny klimat i obsługa. Miejsce pozostawia miłe wspomnienia. Dodatkowe punkty... WwNn00 Ola - ocena (1) Najlepsze, kameralne przedszkole w Gdańsku. W tym roku moje drugie dziecko... Ola Magda - ocena (2) Super miejsce na praktycznie każdy rodzaj imprezy, fajny klimat i wystrój.... Magda