Anna - ocena (1) Moje dziecko bardzo lubi zajęcia w Viva la vida wraca do domu uśmiechnięte i... Anna Elzbieta Kamińska - ocena (1) Przyjazna atmosfera, małe grupy, profesjonalni lektorzy i forma prowadzenia... Elzbieta Kamińska Ola - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług biura Gantry House. Pan Mirosław Furtak... Ola
I.Góreczny - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony, profesjonalna obsługa klienta; terminowość... I.Góreczny Kalina - ocena (1) Naprawdę bardzo dobra szkółka, lepiej nie mogłam trafić. Egzamin zdany za... Kalina Ania - ocena (1) Serdecznie polecam panią Żaklinę oraz cały zespół centrum terapii Logozaurus.... Ania Magdalena - ocena (1) Piękne miejsce, piękna Anna. Polecam każdemu, kto chce odzyskać spokój układu... Magdalena Tomek - ocena (1) Świetna szkoła jazdy, pełen profesjonalizm i dobra organizacja. Instruktorzy... Tomek Katarzyna - ocena (1) Polecam ! Już kilkukrotnie korzystałam z usług Pani Uli zarówno przy... Katarzyna Ania - ocena (1) Serdecznie polecam Ania Julka - ocena (1) Serdecznie dziękujemy Pani Darii za fantastyczną opiekę i animacje podczas... Julka Paweł - ocena (1) Pan Andrzej jest wybitnym profesjonalistą dzięki któremu zaoszczędziłem dużo... Paweł Andrzej - ocena (1) Drugi raz p. Karol pomógł mi przy kredycie hipotecznym. Gorąco polecam,... Andrzej Joanna - ocena (1) Świetna obsługa Pyszne jedzenie a nalewki naprawdę wprowadzają w baśniowy... Joanna MM - ocena (1) Super treningi bardzo wymagające MM Magda Cz. - ocena (2) Pani Monika to zdecydowanie właściwy człowiek na właściwym miejscu. Świetny... Magda Cz. Agnieszka - ocena (1) Pani Hania prowadziła zajęcia logopedyczne z naszym synem od stycznia do... Agnieszka Frodosopot - ocena (1) pub z przemiłą obsługą co w Sopocie nie jest zbyt często spotykane.... Frodosopot Paulina - ocena (1) Na początku stresowałam się pierwszymi jazdami, ale całe szczęście trafiłam... Paulina Maria L. - ocena (1) Żyrafa, to najlepsze miejsce, jakie można wybrać dla swojego dziecka! Maria L.