POLECAM (1) Wesele wypadło super, obsługa bardzo dobra, jedzenie pyszne i dużo - bardzo... Weronika Polecam (1) Mimo że od początku miałam dość precyzyjną wizję swojej strony www, to... Karolina Prawo Jazdy Kat A (1) Super szkoła Tomek świetnie uczy jazdy na motocyklu dowodem jest zdanie... Arek
obsługa (1) myslałam ze panie pracujące w bibliotece maja duzo empatii, jednak dzisiaj... magda Opener 2013 (1) Stolowalismy sie tam codziennie. Super jedzenie i ekipa pracujaca.... Tomek Polecam wypad na domki do Zawiat (1) Wybraliśmy się ze znajomymi na kilka dni do Zawiat na domki. Było super!!! :)... Kamila FUSZERA! (3) Totalny brak profesjonalizmu, pan odwala fuszere.W czasie leczenia rozmawia... Hania Gorąco polecam ! (1) Gorąco polecam Elkę wszystkim chcącym zacząć swoją przygodę z prawem jazdy.... Michał Polecam! (1) Wszystko na 6+ Polecam. Buty jakich nie widuje się w polskich sklepach. Do... Tadzik ... (3) Korzystałam z usług ponad dwa lata temu, jak zepsuła się obrączka (wzór 0-61)... Justyna skuteczność i zaufanie w 100 % (1) gorąco polecam !!! Dyskretnie, fachowo i skutecznie została załatwiona moja... MAgda Godny polecenia (1) Profesjionalne podejście do wykonanej usługi. Sprawnie i dokładnie wykonana... Tome L. 100 % satysfakcji (1) Czekałem ponad pół roku od zamontowania pliss u mnie w domu by stwierdzić czy... Wojciech Jurkiewicz Wyjazd firmowy - mecz BVB Dortmund (1) Firma Sport&Travel zorganizowała dla naszych kluczowych klientów (24os)... Marek M Podziękowania (1) 10 lat temu podchodzilam do zdania na prawko w innym osrodku... Kasia Opinia o restauracji (1) Byliśmy w niedzielę w Dalmacji z przyjaciółmi. Zarezerwowaliśmy stolik... Platea klimat vs obsługa (1) Oczywiście miejsce rewelacyjne. Piękna wizualnie i dekoracyjnie przestrzeń.... artur kolejne ROZCZAROWANIE (1) Nie polecam tej placowki. Dzisiaj rozczarowalam sie nia po raz kolejny i nie... rafencja Smacznie i pomocnie (1) Robiłem imprezę w przydomowym ogródku. Poprosiłem ów firmę o przygotowanie... Romcio BEZKONKURENCYJNI! (1) Szybkość realizacji i naprawdę przystępna cena(!) sprawiły,że obawiałam się... Małgorzata