Opinie o przedszkolach nr.26 (Gołębia) nr15 (Waryńskiego) nr32 (Gdańsk Stare miasto ul. Świętojańska)

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
dziewczyny szukam opinii o przedszkolu do którego ewentualnie poszłaby moja córeczka, czekam na dobre jak i złe opinie:)

Pozdrawiam i dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Opinie o przedszkolach nr.26 (Gołębia) nr15 (Waryńskiego) nr32 (Gdańsk Stare miasto ul. Świętojańska)

zaszła pomyłka nr 28 ul gołębiewska

Re: Opinie o przedszkolach nr.26 (Gołębia) nr15 (Waryńskiego) nr32 (Gdańsk Stare miasto ul. Świętojańska)

moja córka chodzi na Świętojańską i bardzo sobie chwalę. jest już w 5-latkach. panie są super, dyrektorka również. dużo zajęć dodatkowych, dzieci się nie nudzą. piękny duży ogród. jak dla mnie wszystko na plus. i co najważniejsze bardzo dobrze przygotowuje do szkoły.

to może ktoś się wypowie coś na temat Przedszkoli we Wrzeszczu? jeszcze znalazłam przedszkole na ul. Klonowicza (za przychodnią Mickiewicza.

Tez interesuje mnie to na Mickiewicza :)
Kolezanki syn tam chodzil i byla zadowolona, ale szczegolow nie znam

Ostatnio robili jakis remont na placu zabaw bo byl okropny, a teraz sa fajne drewniane zabawki :)
Tyle co widze spacerujac :)

Inne tematy z forum

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...