Opinie o wózku MAXI COSI MURA?

Dziewczyy czy któraś z Was jezdzi tym wózeczkiem , potrzebuje jakichś opini od uzytkowniczek :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Opinie o wózku MAXI COSI MURA?

wczoraj ponownie oglądałam murę w mama i ja.
zastanawiam się gdzie podział się podnóżek?
chyba skreślę go z mojej listy:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

w terenie radzi sobie dobrze...oczywiście lepiej jest zablokować przednie koła, ten wózek nie jest z tych "miekkich" więc trochę nim trzęsie - tylne koła mają amortyzację

mocowanie budki jest w porządeczku, ani razu rzepy nie póściły a jeździmy już ponad 4 miechy

opinie o spacerówce bedą za miesiąc ;)

też jestem zainteresowana murą 4. Dzis ogladałam go w Rumii w Bobowózki.pl Mam pytanie do użytkowniczek tego modelu. Jak jeździ się nim po trudnym terenie-np w lesie, czy po plaży? Czy mocowanie budki na rzepy jest wystarczajace? Czy dziecko nie wychodzi bokiem z powodu niestandardowego pałaka bezpieczeństwa?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://www.ceneo.pl/;004c0+sMaxi~~MCosi;023211.htm

tu mozecie poszukac wozkow i porownac ceny

w zestawie, który ja mam nie było torby...można dokupić oryginalną albo jakąś inną-ja na razie nie potrzebuję

budka w gondoli ma dwie pozycje, przycisków nie trzeba wciskać jednocześnie :) wciskasz jeden potem drugi i kładziesz budkę

do spacerówki przesadzam za jakiś miesiąc, więc wtedy sie wypowiem

uuuu, fajowy ten kolor :) ja mam blueberry

aaa i jeszcze pytanie o torbę do wózka - to chyba fajna rzecz?.... czy jest dołączona a jak NIE to jak sobie radzicie -można dokupić orginalną czy jakąś inną?

mam pytanie do użytkowniczek o MAXI COSI MURA 4

podobno budkę w gondoli można ustawić tylko w dwóch pozycjach tzn albo ją postawić albo złożyć zupełnie i żeby to zrobić trzeba wcisnąć przyciski jednocześnie po dwoch stronach. Jak to się sprawdza?

Czy budka w spacerówce nie jest za krotka?
czy wogole chroni przed wiatrem? i jak Wam się sprawdza specerówka zimą bo mi się wydaja jakać taka ciasna, tym bardziej że dziecko trzeba ubrać w kombinezon i czymś okryć nózki.

Jeszce mam pytanie jeśli chodzi o kolor czy ktoś widział na żywo jak wygląda kolor ADRIATIC BLUE?

DZIEKI ZA WSZELKIE OPINIE.

Gabi25 powiedz mi jeszcze czy wydaje mi się czy mura jest dużo niższa od innych wózków z gondolą np. mutsy? jakoś wczesniej nie zwróciłam na to uwagi a teraz wydaje mi sie niski, a do mama i ja narazie nie moge sie wybrac dopiero po porodzie. :-( Wczesniej stokke miałam upatrzony bo wysoki i wogóle a teraz już sama nie wiem 94% dla mury, 5% dla stokke i 1% dla mutsy :-) bo w każdym jakies ale jest albo kolor nie taki albo spacerówka itp.

w necie najbardziej mi się podobał ten różówy ale na żywo wg mnie jest okropny:) to taki jakiś nieokreślony kolor..ni to bordo..ni to róż..
jak dla mnie gondola jest spora i Zuza nie ma żadnych problemów z miejscem w 2 kombinezonach i kocu,gondola nie ma osłony od wiatru
ale ja małą zawsze tak przykrywam kocykiem że jeszcze wiatr jej nie owiał,dla mnie to jedny minus mury

hop do góry

dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie, czy budka w spacerowce nie jest zbyt waska? czy bedzie chronic przed wiatrem?

i czy oprócz w mama i ja i w bobowózki mozna go gdzies jeszcze zobaczyc w trojmiescie? chodzi mi o kolory, bo w katalogu zawsze to wyglada troszke inaczej. W mama i ja mają niebieski a w bobowozki czarno czerwony, a ja bym chciała na żywo zobaczyc z kolekcji 2008 ten bordowo rózowy a z 2009 złoty :-|)

mamy ten cały ciemny, to jest granat a w środku taki ciemny fiolet

na żywo podobał mi się najbardziej właśnie ten różowy i szary

gabi25 to jest ten cały ciemny czy ten z żółtym w środku gondoli? a czy widziałyście ten z różowym na zywo?

gosia78 właśnie cena teraz jest super bo wyprzedają kolorki z 2008 r. i mozna spacerówke z gondola za 2 tys kupic a z fotelikiem 3w1 za 2400.

wózeczek śliczny oglądałam, duża pakowna gondola zwrotny dla mnie tylko cena zaporowa :) ale bardzo porządny

mamy z wiper taki sam kolor - to jest granatowo -fioletowy wg mnie bo ciężko ten kolor określić:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dziękuje za opinie, a jesli mogę spytać jakie macie kolory. Będe miała córeczkę a tam w większosci jakies szare i niebieskie :-)

ja też mam Murę 4 :)

tak jak pisze gabi, super się prowadzi, dzięki tym skrętnym kółkom - można je blokować po wertepach i śniegu prowadzi się jak marzenie ;), szybko się składa-cała operacja trwa ok.20 sekund i wózek w bagażniku
spora gondola, duże pompowane koła-jak trzeba to nawet po schodach bez problemu się na nich wózek wciąga

z minusów: mały kosz na zakupy-ale mi to akurat nie przeszkadza bo nie chodze z wózkiem na zakupy
w gondolce nie ma regulowanego oparcia i osłonka jest zbyt krótka-nie chroni przed wiatrem, no i ciężki-do bloku bez windy nie polecam

ja mam mure jak dla mnie rewelacja i nie zmieniłabym - minusik to mały kosz ale ja i tak tam tylko folie wożę bo na zakupy zawsze samochodem jeżdze,gondola spora,wózek można prowadzić jednym palcem nawet po wertepach,szybko i łatwo się składa,gondola ma uchwyty więc łatwo przenieść,minus to waga jak ktoś nie ma windy albo siły:)

Inne tematy z forum

Dobry ortodonta (39 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

nnt. budowa domu czy kupno małego mieszkanka? (138 odpowiedzi)

Dziewczyny zwracam się z tym pytaniem do Was bo naprawdę już nie wiemy z T co zrobic.... mamy...