Opinie o wózku MAXI COSI MURA?

Dziewczyy czy któraś z Was jezdzi tym wózeczkiem , potrzebuje jakichś opini od uzytkowniczek :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Opinie o wózku MAXI COSI MURA?

a nie...jednak bez śpiworka ;)

aneczka...w lecie miałam zwiniętą tą osłonę całkowicie, natomiast na wiosnę i jesień była cały czas wyciągnięta...jak jest zapięta i ściągnięta sznurkiem to nic nie lata i wiatr nie hulał w środku
teraz też jest wyciągnięta cały czas...

jeśli chodzi o podnóżek to mam na razie jeszcze podniesiony i Misiak nóżki na nim trzyma...fakt ze nie należy do jakiś gigantów bo mierzy 80 cm

śpiworek mam uniwersalny...gdzieś wyżej w tym wątku chyba wklejałam zdjęcie spacerówki własnie ze śpiworkiem

kupie używaną Maxi Cosi gondolę dla dziewczynki, nie quinny.

Mam jeszcze kilka pytań do Ciebie bo widzę, ze jesteś obeznana w temacie :)
Nie wkurzało Cie wyciąganie tej osłonki z budki jak dziecko uśnie? Nie wisi później taka "szmata" za wózkiem? No i czy przez to nie jest zimno, nie hula wiatr w środku wózka?
Piszesz, że Twoja mała ma 16 miesięcy i się mieści ale czy nogi jej nie wiszą? A raczej czy nie idą jej na boki jak siedzi bo ten podnóżek dość wąski, Musty ma super szeroki ale mi się te wózki nie podobają :(

Ahhh kupno wozu dla dziecka to taki kłopot :/

No to skoro nie jest to takim problemem to jestem spokojna :D
A powiedz mi, jak sobie poradzilas zima w spacerowce bez okrycia na nogi? Moze kupie uniwersalne?

Ale mi chodziło o ekstremalne warunki:) Jeśli np.chodniki są wydeptane na tzw dróżkę na gęsiego.
W innych warunkach kiedy śnieg jest ubity to raczej każdy wózek da radę:)

w Maxi Cosi trzeba tylko kola zablokować i da się przejechać nawet po śniegu :)

W Anglii śnieg to rzadki przypadek przez większość roku go nie ma więc ja bym tak nie przesadzała ;) Jak jest bardzo dużo śniegu to każdy wózek niestety ciężko się pcha.

Mieszkam w Anglii, i teraz są promocje, wiec można już za 560zł fajna spacerówkę kupić.... tylko te kółka, może następną zima będzie lżejsza i w Anglii zaczną odśnieżać chodniki:) Pozdrawiam.

Maclareny porobno są super :)

sama się przymierzałam ale odstraszyła mnie cena :/

Dziękuje za odpowiedz:) Własnie mam w tej chwili wózek Mamas&Papas, jest lekki, a te małe kóleczka doprowadzają mnie do szału, wszystko trzeszczy i stuka. Myśle jeszcze wózku Maclaren, tylko znów te kółka..... przez te sniegi to z dzieckiem z domu nie mogłam wyjść:( Pozdrawiam , będę szukać dalej :)

w instrukcji wyczytałam że jest taka opcja ale siedzisko musi być zamontowane przodem do kierunku jazdy...

szczerze mówiąc nigdy nie stosowałam...jeżdżę dużo samochodem i nigdy nie sprawiało mi kłopotu wypięcie spacerówki i złożenie stelaża

dziewczyny, a jak ze skladaniem spacerowki? musicie wypiac siedzisko i budke? troche chyba to uciazle jesli jezdzi sie duzo autem :( a moze jest mozliwosc zlozenia wszytskiego razem?

moja ma 16 miesięcy i się mieści i jest jej wygodnie...

ale dla 19 miesięcznego specjalnie bym niekupowała takiej spacerówki, bejbiś w tym wieku już więcej chodzi niż jeździ więc kupiłabym jakąś lekką składaną w parasolkę

my używamy Mury tylko na spacerki przy domu, bo Mała czasem jeszcze utnie sobie drzemkę a tak to już raczej jeździ w Inglesinie Trip albo łazi na nóżkach

Witam , i mam pytanie, chcę kupić Mure, moja mała ma już prawie 19 miesięcy i nie jestem pewna czy nie będzie za duża do tego wózka??? Prosze o poradę, bo już sparzyłam się na wózku Jane Carrera, porażka.

Dzieki wiper
Zastanawialam sie, czy to normalne. NIe jest to jakos bardzo uciazliwe. Tyle, ze wydaje mi sie, ze prawe stuka a lewe jakby mniej :)

Poza tym drobnym szczegolem- wózek idealny!!!! :)))))))))

normalka...one tak lekko stukają...chociaż nasze po 14 miesiącach użytkowania już nie stukaja...pewnie się dotarły ;)

Mam pytanie do uzytkowniczek mury 4 - czy podczas jazdy po nierownosciach hałasują Wam przednie kółka?
Chodzi mi dokładnie o to miejsce gdzie mocuje sie przednie kółka. Jest tam jakby luz i podczas jazdy po nierownosciach trochę to stuka. Czy to normalka, czy tylko ja mam tak?

również jestem szczśliwą posiadaczka mury , dla mnie rewelacje mysle ze dla mojego synka również:) narazie mam okazje korzystać z gondoli oraz fotelika więc mogę polecić. Wózek mimo sporej wagi dzieki skretnym kołą prowadzi sie rewelacyjnie:)

czesc, sama mysle o kupni Mury 4.poweidzcie jaki wybrac kolorek dla dziewczynki?? chcialam Fantasy green ale juz ciezko go dostac. dziekuje za odpowiedz

Inne tematy z forum

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

tanie meble kuchenne?Jakie (73 odpowiedzi)

Dostaliśmy po 8 latach czekania mieszkanie z miasta 3pokoje,kuchnia. W kuchni mamy tylko...