Opnie na temat DJ-wodzierejów (nowe)

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam czy ktoś może polecić nam dobrego DJ który potrafi każdego zmotywować do zabawy oraz aby nie było to tylko samo puszczanie muzyki do rana ale potrafił by też wprowadzić dobrą atmosferę. Wiadomo że dobra oprawa muzyczna to połowa sukcesu na weselu ;)

myślimy nad:
Krzysztofa Kleszczyńskiego
Tomasza Kamińskiego
Maciek Józefowicz

też przypadkiem natrafiliśmy na DJ MARCEL (www.djmarcel.com.p) czy ktoś słyszał o tym DJ tzn jak prowadzi wesela.

Przepraszam za kolejny wątek o DJ ale sporo jest opinii starych a interesują nas najnowsze opnie o DJ.

Kogo najbardziej polecacie nie koniecznie z tych których my wymieniliśmy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Opnie na temat DJ-wodzierejów (nowe)

Pewnie okażę tu maksimum "samochwalstwa", ale nie mogę sie powstrzymać od zaproszenia na moją stronę internetową :)
www.muzykanawesele.net
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Tak jak piszesz ...max. samochwalstwa. Swoją drogą jesteś w każdym wątku dot. dj-ij. Mało zleceń czy ceny za duże ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

up up
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja wszystkim polecam Roberta Jakubka- nasz termin ślubu był dopasowany do wolnego terminu Roberta.
Na pewno będziecie zadowoleni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

a możesz coś powiedzieć o nim więcej ?? jak prowadził wesele itp. nom i przed wszystkim jakiś kontakt ;) ?

Ja zawsze będę polecać dj Alexxa. Był u mnie na weselu wraz z wodzirejem i było super. Kontak z nim dostępny na stronie www.djalexx.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam Wam Roberta Jakubka - mieszka na Chełmie. Jestem w 100% pewny że będziecie zachwyceni. Powiem krótko WODZIREJ nie dj - on prowadzi wesele a nie tylko gra, znakomite konkursy - nie przypominające wiejskiej tandety typu jajka z nogawki itp. Będziecie zaskoczeni. Moi goście z Trójmiasta i goście z mojej małej mieściny na kujawach twierdzą że nigdy się tak na weselu nie bawili. Nie pozwala odpocząć non stop zabawa i tańce. Polecam

PILNE!!!!
Bardzo prosze o kontakt do Roberta Jakubka
Bede wdzieczna :)
Za podanie info -wodka weselna murowana!

ginger00004@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

podalam juz... na koncu szukaj :)

Z taka sama częstotliwoscią ty się wtrącasz co wy obaj tu robicie ?

A ma Pan ze tak powiem jakies referencje? Dlugo na rynku?

1 rok po ślubie lub a-cha możecie podać jakiś kontakt do Pana Roberta Jakubka ? najlepiej od razu na e-maila lapac@natmax.pl z góry dziękuję

Czekamy też na inne opinie o DJ-Wodzirejach

up up

zdecydowanie Robert Jakubek! my tez dostosowalismy termin do Roberta i nie zalowalismy, goscie do dzis przezywaja nasze wesle i mowia, ze nigdy sie tak nie wybawili i teraz kazde kolejne wesele nawet nie dorownuje temu, co zrobil Robert

my bedziemy mieli dj limahla. jesli chodzi o jakubka to dobre opinie o nim slyszalam i widzialam tez troche tego co robi na weselach i moge powiedziec ze jest niezly :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam p. Tomasza Kamińskiego - na naszym weselu dobrze bawili się i starsi i młodsi, sporo osób tez pytało gdzie znaleźliśmy tak fajnego dJa.

w ubiegły piątek byłam na weselu, które poprowadził Michał Borkowski,
wodzirej we fraku z pełną klasą - zabawa była fantastyczna!!!
naturalnie był z dj.
polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam dj, który w czerwcu 2009r. grał na moim weselu. Rewelacyjny młody człowiek, który świetnie nawiązuje kontakt z gośćmi. Ma oczywiście światła i inne gadżety np karaoke na poprawiny. Nawet na życzenie gra na akordeonie. Zawsze można zadzwonić i sprawdzić czy spełnia wasze wymagania :) Dla zainteresowanych numer telefonu 502664425 (Paweł).

My mieliśmy ślub kilka dni temu i był u nas dj Robert Jakubek.
Jedyne co mogę na jego temat powiedzieć to REWELACJA!!!!!!!!
Goście tak samo jak i My pod wielkim wrażeniem jego wyczynów.
Gdybym miała jeszcze raz decydować to wybrałabym bezapelacyjnie Roberta!!!!

Nasze wesele poprowadzil p.Tomasz Kamiński. Strzał w 10! Nic dodać nic ująć. Goście bawili sie rewelacyjnie ! Szczerze polecamy !

czy ktos moze mi podac namiar do dj roberta jakubka?? tak sobie go chwalicie :)

dj Jakubek 606534875
ale jak z nim gadalam 3 tygodnie temu to mowil ze na przyszly rok nie ma juz terminów.. chyba ze chodzi Ci o piątek albo mniej popularny miesiac niż czerwiec lipiec sierpien czy wrzesien ;) albo 2011 :)
pozdrawiam

Nasze wesele 05.09.09 prowadził Dj Lech Radziun.
Pełen profesionalizm - rewelka :).Super zabawy,śmieszne gadżety i świetny sprzęt (bańki mydlane,światła,dymy itp)
Serdecznie polecamy!!! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

a o DJ MARCEL nikt nic nie wie? Nie ma doswiadczen? Zapytalam o niego niedawno w innym watku, ale jakos watek nie chwycil. Ktos byl na weselu przez niego prowadzonym?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

DJ Marcel

Grał na naszym weselu. Podszedł bardzo profesjonalnie. NIe zaliczył żadnej wpadki. Gorąco polecam, nie będziecie zawiedzeni.

Re: DJ Marcel

słyszałam, że Jakubek traktuje gości weselnych jak przedszkolaków non stop wymyślając jakieś "zabawy"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też mam Roberta Jakubka na swoim weselu które odbędzie się w przyszłym roku, pod niego dostosowałam termin wesela. Podpisywaliśmy z nim umowę w marcu tego roku i miał tylko 3 wolne terminy w miesiącach czerwiec - lipiec - sierpień - wrzesień na rok 2012. Jego sposób prowadzenia wesela jest po prostu REWELACYJNY, byłam na 2 weselach z jego udziałem. Robi konkursy które w 100% różnią się od "zwykłych, wiejskich" starodawnych które zamiast śmieszyć zwyczajnie obrzydzają.

Szczerze ? Zapraszam tego baniaka do mojej dyskoteki na szkolenie i Was też.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziewczyny a podpowiedzcie proszę jaki jest koszt takiego dj przyjaciółka ma skromne wesele na sali tak od ok.18-24 i zastanawiamy się ile kosztuje taki dj lub wodzirej.Nie mamy zupełnie pojęcia :)))

polecam Lecha Radziuna, pełen profesjonalizm, kultura i poczucie humoru!, wiecej w relacji, link pod suwaczkiem. Rozmawialismy tez z p. Krzysztofem, ale cena była wyżasza niż sie spodziewalismy (jak sie pozniej dowiedzielismy inne wesele- sobotnie dwa dni po naszym zagrał taniej niż nam zaproponował).

jak dzwoniłam do p. Jakubka nie miał już terminów. na szczescie lepiej niż Pana Lecha nie moglismy wybrac:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co ta Aga tu robi od kilku lat ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gorąco polecamy Dj Marcela !!!

Jest świetny zarówno jako Dj i jako wodzirej. Nie siedzi tylko schowany za swoim sprzętem ale kontroluje przebieg imprezy, wychodzi do gości, zapowiada piosenki często z zabawnym komentarzem :), zachęca do zabawy i wszystko to z dużym wyczuciem i kulturalnie.
Grał u nas na weselu i byli nim zachwyceni zarówno młodzi jak i nieco starsi goście ;)
Również przed weselem poświęcił nam dużo czasu ustalając z nami wszystkie szczegóły (a że lubimy mieć wszystko dopięte na ostatni guzik - na prawdę było ich sporo)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...