Opti Taxi

Taxi

Gdynia

Taxi (1) Szybko, tanio i do celu. Polecam Łukasz Masternak polecam (1) bardzo polecam, kierowca bardzo mily auto zadbane szybko i super cena Marek Jestem zadowolony (1) Wszystko wporzadku I w dobrej cenie Rafał
Polecam jak najbardziej (1) Polecam szybko tanio i przyjemnie!!!! Adam Nie polecam (1) Gdy dziś zamówiłam taxi to nie przypuszczałem że spotka mnie taka przykrość i... Grażyna Na pozytywy zasługują tylko kierowcy (1) Raczej już nie będę od państwa zamawiać... Kolejny raz gdy dyspozytor nie... Pasażer Super (1) Rewelacja szybko tanio solidnie Jacek wykasowałem z telefonu (1) brak znajomości topografii miasta. ceny niezgodne z podanymi na stronie. już... mp Prażona cebula (1) Wczoraj mieliśmy przyjemność jechać z kierowcą opti taxi pan notorycznie... Przemysław Duże rozczarownie. (1) Zamówiłam taksówkę w celu podładowania akumulatora. W trakcie zagłoszenia... Mila gregoryy (1) ogólnie jakos uslug ok nawet sam chcialem sie zatrudnic jako kierowca. gregor Fotelik dla dziecka (1) Zamowilam 40 min wczesnij taxi z fotelikiem pan powiedzial ze bedzie za 4 km... OLA rodzina z Włoch (1) polecam, usługa wykonana rewelacyjnie. Potwierdzenie przyjazdu samochodu 1,5... Anna Polecam!!! (1) Świetna alternatywa dla zwykłych Taksówek,kierowca punktualny,bardzo miły,... Sandra super (1) rewelka tanio taniotanio takie ceny powinny byc u tych emerytów co jeżdzą na... prezes Taxi widmo (1) Zamawiałam taksówke rano na popołudniowy kurs. Pani dyspozytorka... Rozczarowany Wrocław Nie polecam (1) Chodzi o Wrocław nie dopisałam w poprzedniej opini jeśli chodzi o opti taksi Klient Koszmar !!! (1) Zamówiłam opti taxi. Kierowca najpierw mnie poganiał wparowując do mojej... Zawiedziona Cennik ze strony internetowej wyssany z palca !!!!! (1) Cennik ze strony internetowej wyssany z palca!!! Praktyczna cena za przejazd... Paweł Co to jest? (1) Zamawiam Taxi a przyjeżdża można powiedzieć nawet "sąsiad" zwykłym... Grzegorz