Opti Taxi

Taxi

Gdynia

ok (1) Nie mam zastrzeżeń do przejazdy. taksi się spóźniło jakieś 3 minuty, ale to... Aleksandra Nie polecam (1) Pojazd nieoznakowany kierowca bardzo niemiły gburowaty. Narzekał że mam za... Ewa Polecam (1) Skorzystałam z usługi już kilka razy i za każdym byłam Baardzo zadowolona.... Carolina
tanio i na czas (1) Zamawiam przez appkę, bo tak mi wygodniej i od razu wiem, ile będzie... Jolanta Skorzystam jeszcze (1) Jak dla mnie najlepsze taxi w Gdańsku. Kwota kursu od razu z góry jest... Edyta Raczej nie skorzystam ponownie (1) Skorzystałam z opti-taxi pierwszy raz i obawiam się, że ostatni. Przed... Magdalena Chciałbym dać ocenę 0/6 (1) Jedyna dobra rzecz to cena za taryfę z góry. Kierowca przyjechał spóźniony o... Zdenerwowany Tragedia (1) Dzisiaj jechałam z Sopotu do Sopotu 3 km z psem i zapłaciłam za kurs 30,-zł.... Sopocianka Słabo (1) Nie czepiam się z natury ale naprawdę słabo.2 razy i zawsze kiepsko... Mk polecam (1) Jak dla mnie podróżowanie z opti taxi to duża wygoda. Zamawianie przez... Agata Suuuuperrrrr (1) Dostaje smsa z cena przyjazd na czas bardzo dobry kontakt z kierowca jestem... Anna Jak dla mnie Bomba! (2) Cena super! Obsługa i jakość super! Polecam! Greg Polecam (1) Szybko. Tanio. Bez problemu :) Dzoana POLECAM (1) Cena jest ustalona przed kursem , nie muszę wspominać ,że to prawie połowa... Nick Rewelacja!!!! (1) Pierwszy raz skorzystałem z Opti i jestem bardzo mile zaskoczony.Cena za kurs... Marek Opti taxi gdańsk (1) Okropna firma zamówiłam taksówkę powiedzieli że przyjadą za 15 minut a po... Iwona Tanio, ale w środku syf... (1) Ja rozumiem, że to tej ekonomiczny przewóz osób (bo nie taxi), nawet bardzo... wysmok Super !!!!! (1) Najlepszy przewóz !!!!!!! Maciej REWELACJA!! (1) Super kontakt z kierowcą przejmującym zlecenie. Tanio,szybko i bezpiecznie w... Kamil nowość na rynku taxi w Gdansku (3) skorzystałem z usług- tanio i szybko zrealizowano moje zamówienie Paweł