ok (1) Salon bardzo ok, zakupy udane, miła i pomocna obsluga. Oprawki okularowe mają... Tamara Salon doskonale wyposażony (1) Dla mnie salon jest bardzo dobrze wyposażony, ma spory wybór oprawek no i... Magma oprawki (1) Kupowałam oprawki okularowe i szczerze mówiąc miałam problem które wybrać -... Mikelka
polecam salon! (1) Salon jest bardzo dobrze wyposażony, pomocna obsługa, spokojnie można znaleźć... Danka Polecam (1) Bardzo podoba mi się ten salon optyczny i na pewno do niego wrócę. Mają... Ada96 Optical Christex (1) Kupowałam w Optical Christex oprawki i jestem bardzo zadowolona z zakupu jak... Magdalena 100% na Tak (1) Zakupione okulary przeciwsłoneczne są świetne! Jestem z nich bardzo... Kalka Salon godny polecenia (0) Bardzo miła obsługa, wszystko w jak najlepszym porządku. Wybór duży, ogólnie... Wiktoria32 polecam! (1) Najlepszy salon optyczny w całej okolicy! Jestem pod wrażeniem, że w ciągu... GoskaM32 POLECAM:) (1) Bardzo solidna, konkretna i terminowa firma. Zleciłem usunięcie filtra... AgataPazurek polecam! (1) Bardzo miła obsługa w salonie, a do tego naprawdę duży wybór okularów... Madzia28 polecam! (1) bardzo polecam miejsce - wybór jest ogromy, pomoc personelu jest doskonała.... Upelka Zadowolona (5) Długo szukałam optyka i wreszcie znalazłam Optical Christex optyk w Batorym.... Katarzyna salon optical christex -zadowolona (1) Korzystałam z tego salonu , ponieważ bardzo intensywnie poszukiwałam okularów... Irina Zdecydowanie Salon godny polecenia. (1) Profesjonale podejście do klienta i duży wybór oprawek to rzeczy które mnie... Michał nigdy więcej nie skorzystam z usług salonu (2) Jestem wieloletnia klientka salonu optical christex w batorym, zreszta zakupy... Patrycja Okulary progresywne (2) Mam skomplikowaną wadę wzroku i dotychczas miałam problem z przyzwyczajeniem... Ania Polecam!! (2) Do Christexu chodzimy cała rodziną od wielu lat,ze względu na jakość i... Adam Polecam (1) Ostatnio korzystałem z usług salonu optycznego w Batorym. Został mi on... Jan FATALNE SZKŁA (1) Nie polecam salonu ze względu na słabej jakości szkła. 4 tygodnie temu... mr