Serdecznie polecam! (1) Bardzo dobre nauczanie, popierane konsekwencją. Znakomity czas trwania kursu... Dominik A Serdecznie polecam :) (1) Szkoła nauki jazdy Optima w Gdyni przy ul. Wejherowskiej to świetny ośrodek.... Natalia Zdecydowanie polecam (1) Bardzo dobry ośrodek szkolenia kierowców. Polecam jazdy z Panem Janem Sikorą.... Hubert
Optima (1) Polecam szkołę jazdy OPTIMA. Prawo jazdy zdałem za drugim razem, a kurs... Marcin Polecam (1) Polecam, wybrałam daną szkółkę ze względu na małą odległość od miejsca... OK zdałem (1) Uczyłem sie w osk optima w gdyni chyloni po skończeniu kursu zdałem egzamin w... maciej :) Bardzo polecam ! (1) Szczerze polecam szkołę jazdy OPTIMA. Prawo jady zdałem za drugim razem, a... Patryk Bardzo polecam szkołe OPTIMA (1) Najlepsza szkoła egzamin zdany za pierwszym razem P.Jan Sikora.Bardzo... Dominik U Gorąco polecam (1) Szkoła jazdy Optima to szkoła którą zdecydowanie mogę polecić innym. Krótki... M Swietne podejscie (1) Do szkoly trafilam z polecenia kolezanki. Tutaj trafilam po kursie w innej... D.W. Naprawdę warto (1) Bardzo polecam tą szkołę i instruktora Pana Janusza.Bardzo dobrze... Gosia Polecam!! (1) Gorąco polecam. Wiedza przekazywana jest doskonale. Praktyka idealnie. Jestem... Monika super!!! (1) Gorąco zachęcam do wykupienia kursu w OSK OPTIMA. Super instruktor, bardzo... Damian Świetna szkoła jazdy!! (1) Bardzo pozytywna ocena z mojej strony. Miałam przyjemność odbywać jazdy z... Magda NAJLEPSZY INSTRUKTOR I SZKOŁA JAZDY ! POLECAM ! (1) Instruktor sympatyczny i wymagający, dwie najważniejsze cechy u dobrego... Fabian Osk OPTIMA= Rewelacja (1) Polecam tę Wszystkim, którzy nie są zdecydowani. Z lekcji teorii, da się... Dawid Polecam serdecznie!! (1) Bardzo polecam tą szkołę! Wykłady przeprowadzone w miłej atmosferze nie były... Patrycja Wszystko ok! (1) Bardzo fajna atmosfera i profesjonalne podejście, polecam wszystkim!!! Bartłomiej Mati - opinia (1) Dobra szkoła, spoko instruktor, zdane za pierwszym - polecam Mati Wspaniali Instruktorzy! (1) Polecam Tym co jeszcze nie są zdecydowani! Instruktorzy bardzo spokojnie,... Emilka