świetny ośrodek szkolenia kierowców (1) Bardzo miły i cierpliwy instruktor , wysoki poziom nauczania , świetny... Bartek super (1) jestem zadowolony w 100 procentach.zdalem za pierwszym razem. Damian Poloecam! (1) Super kurs,bezstresowa jazda zdałam za 2 razem,słowa uznania dla pana... Iza
polecam!!! (1) Witam! Chciałabym serdecznie polecić ośrodek szkolenia Optima na czele z p.... Aleksandra za pierwszym razem! (1) bardzo polecam osrodek szkoleniowy! zdawalnosc 100% pozdrawiam Agata JAK NAJBARDZIEJ POLECAM (1) Do egzaminu przygotowywał mnie p. Jan , jestem bardzo zadowolona ! :) (... Kursantka Polrcam! (1) Witam! Wczoraj odebrałam swoje prawo jazdy :-) Chciałabym gorąco polecić OSK... Agnieszka S POLECAM!!! (1) Witam wszystkich niezdecydowanych. Gorąco polecam kurs prawa jazdy w OPTIMIE.... Kaśka Zdałam za pierwszym razem! :) (1) Witam. Chciałabym z głębi serca polecić ośrodek OSK Optima, w Gdyni na ulicy... Monika Optima – jak to wygląda (1) Na wykładach teoretycznych zostało zaprezentowane wszystko, co powinno się... Mariusz SERDECZNIE POLECAM (1) Jeżeli szukasz dobrej szkoły jazdy....to właśnie ją znalazłeś Zajęcia... Bartek Polecam (1) Polecam ten ośrodek Każdemu przyszłemu Kierwocy! Znakomita Obsługa ,... Mariusz S. kasia - opinia (1) szkoła pozostawia wiele do życzenia ,stopień nauczania bardzo słaby... kasia KATEGORYCZNIE ODRADZAM!!!!!!! (1) Nikomu nie polecam tej szkółki. Przez instruktora (p. Janka) mam dużo źle... JM polecam! (1) Bardzo przyjemna, domowa wręcz atmosfera nauki, dogodne warunki nauki i - co... cm polecam (1) Teoria wykładana przez p. Grzegorza w sposób bardzo przystępny,... Krzysztof Polecam !!! (1) Świetni instruktorzy i wykładowcy (pozdrawiam pana Jana), atmosfera i poziom... Marek O. NIE POLECAM- zdecydowanie (1) Nikomu nie polecam tego ośrodka szkolenia kierowców. Jeżeli chodzi o teorię... Agnieszka POLECAM!!! (2) Polecam wszystkim ten ośrodek. Bardzo mili instruktorzy, wszystko odbywa się... Asia Serdecznie polecam (1) Teoria przedstawiona bardzo jasno i zrozumiale w rezultacie nauka testów nie... Maciej K.