Optyk Jabłoniowa

Salony optyczne

Gdańsk, Eugeniusza Węgrzyna 1/U2

Magda - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa. Bardzo polecam. Magda Anna Radke - ocena (1) Przesympatyczna i profesjonalna obsługa, wyróżnia się na tle innych salonów... Anna Radke Monika K. - ocena (1) 1. Nidy wcześniej nikt nie przeprowadził mi tak dokładnego badania wzroku.... Monika K.
Marta Jankowska - ocena (1) Wróciłam z kolejnymi oprawkami na Jabłoniową. Badanie na najwyższym poziomie.... Marta Jankowska Rysiu i love you - ocena (1) Jest fajny daję 600000000mln * kocham rysia Rysiu i love you Paulina - opinia (1) Profesjonalnie i miło pod każdym względem - bardzo polecam! Paulina Maciek - opinia (1) Pięknie urządzony salon optyczny. Trochę schowany w pobliżu dużych osiedli.... Maciek Piotr - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce, przeogromny wybór trafiłem tam niestety na samym... Piotr Andrzej - opinia (1) Wysoce wyspecjalizowany punkt. Niezwykle miła obsługa, wysoka kultura... Andrzej Aleksandra - opinia (1) Po prostu profesjonalizm, rzetelność, cudowna obsługa i wspaniały Ryszard Aleksandra Sonia K. - opinia (1) Przemili właściciele, czuć takie ciepło, profesjonalizm i chęć spotkania się... Sonia K.