Optyk Pryzmat

Salony optyczne

Pruszcz Gdański, Henryka Arctowskiego 2/12

Janusz - ocena (1) Bardzo miła obsługa klienta wysoka wiedzia Pana Bartosza i doświadczenie w... Janusz Beata - opinia (1) Profesjonalna i szybka regulacja okularów do tego bardzo miła obsługa... Beata MB - opinia (1) Okulary wykonane w omówionym czasie. Profesjonalna i miła obługa. Zakres cen... MB
Salon godny polecenia (1) Kolejny zakup w tym samym miejscu. Niezmiennie od wielu lat bardzo miła i... MacZ W końcu (1) Jeżdżenie dniami po trójmiejskich optykach opłaciło się trafieniem do... Sławek Nie polecam (1) Stanowczo odradzam, nie informuja klienta o wszystkim, a następnie wypierają... Klient Bardzo dobra obłsuga i punkt (1) Od kilku lat wraz z żoną korzystamy z usług tego punktu. Wcześniej... Dariusz Bardzo solidny ,bardzo fachowy,polecam (1) Serdecznie polecam ten optyk.Bardzo solidny,fachowy uprzejma obsługa.Bardzo... mizera Bardzo dobry optyk (3) Szczerze polecam ten salon. Obsługa bardzo miła i życzliwa. Oprócz... abbey Zła obsługa (1) Zamówiłam okulary za ponad 3 tys zł, zapłaciłam góry. Miałam czekać do 5 dni... VK Katarzyna Krawczuk - opinia (2) profesjonalisci , zawsze do klienta, elegancko . taki serwis i personel... Katarzyna Krawczuk Brak zaangazowania (1) Zamówiłam naprawę okularów w czerwcu, zotałam poinformowana, że po dwóch... Anna S. Bardzo dobry optyk (1) Jestem zadowolona z obsługi: mili ludzie, fachowo doradzili, drogo nie... AiNa Jestem zadowolona z usług. (1) Jestem zadowolona z usług. Kaja