Dobrze trafione! (1) Przychylam się do poprzednich ocen- byłam. sprawdziłam. i na 100% polecam!!... Joanna Polecam! (1) Polecam skorzystanie z pomocy Pana Jacka przy wyborze i zakupie okularów.... Anna Ania - opinia (1) Bardzo polecam, Pan Jacek pomógł mi dobrać świetne oprawki. Ceny bardzo... Ania
Optyk w przychodni (1) Polecam! Bardzo ładne okularki za całkiem przystępną cenę, bardzo miła obsługa. Wojciech Natalia - opinia (1) Super Optyk, obsługa oraz jakość usług na najwyższym poziomie. Jeśli chodzi o... Natalia Niebywale zadowolona. (1) Polecam Salon optyczny, jakość usług na wysokim poziomie.. Oferta dobra ale... Aleksandra jestem bardzo zadowolona (1) Zgadzam się jak najbardziej z poprzednia opinia :) na jednej parze okularow... DorotaG Super optyk (1) Witam serdecznie, Bardzo dobry wybór oprawek, przystępne ceny i bardzo... Klient super! (1) Goraco polecam. Ogromny wybor, profesjonalna obsluga, szybka realizacja... Okularnica na reszcie ! (1) w koncu jakis wybor modnych okularow ! ciezko bylo sie zdecydowac ktore... Alicja