Ja - ocena (1) Bardzo fajne miejsce dla urodzin dziecka. Córka jest mega zadowolona. Ja Ola - ocena (1) Super sala zabaw. Super ludzie i pyszne jedzenie !! Polecam wszystkim. Ola Gosia - ocena (1) Serdecznie polecam SmartLAB. Mój syn uczestniczył w siódmych urodzinach... Gosia
Gosia - ocena (1) Serdecznie polecam SmartLAB. Mój syn uczestniczył w siódmych urodzinach... Gosia Marcelina - ocena (1) Super urodzinki Marcelina Klaudia - ocena (1) Świetna organizacja, ciekawe eksperymenty oraz oddani edukatorzy Klaudia Jakub Kurczakowski - ocena (1) Było niesamowicie, wszystko dopracowane, najlepsza bawialnia pod dachem w... Jakub Kurczakowski Magdalena Nowakowska - ocena (1) Idealne miejsce zabawy dla dzieci i rodziców Fajna sala kinowa i salon... Magdalena Nowakowska Harley Quinn - ocena (1) Super bawialnia! Chyba najlepsza na całym Wybrzeżu! Wszystko dopracowane w... Harley Quinn Kinga - ocena (1) Idealne miejsce na urodzinki :) Kinga Ela - ocena (1) Polecam z całego serca! Pani Madzia to wspaniała osoba, z ogromem wiedzy... Ela Izabella - ocena (1) Gorąco polecam, Kalinka z koleżankami była zachwycona. Mowi, ze to najlepsze... Izabella Aleksandra Pagacz - ocena (1) Serdecznie polecam "Mrożące krew w żyłach eksperymenty". Poprosiliśmy... Aleksandra Pagacz Beata - ocena (1) Urodziny wyprawialiśmy we wrześniu. Dzieci były skupione na eksperymentach,... Beata Jolanta - ocena (1) Niezapomniane urodziny, animatorzy zaangażowani oraz bardzo sympatyczni,... Jolanta Barbara - ocena (1) Urodzinki zorganizowane przez firmę Smart Lab to była naprawdę niesamowita... Barbara Katarzyna - opinia (1) 04.12.2022 odbyły się mojego synka Jasia 8urodziny w SmartLab. Ocena denka... Katarzyna Ania - opinia (1) Po prostu fantastyczny klimat :-) Rekwizyty, zabawy, muzyka - nie... Ania Marta - opinia (1) Po prostu magiczne, tak jak w ofercie. Polecam kazdemu! Dzieci zachwycone! Marta Monika Palka - opinia (1) Córka uczestniczyła w warsztatach plastycznych, Pani Beata ma cudowne... Monika Palka